Epos Løn og Epos HR hos C&D Foods Denmark A/S

Mange ting er blevet nemmere

Epos Løn og Epos HR hos C&D Foods Denmark A/S

C&D Foods (Denmark) A/S overvejede flere forskellige HR- og lønløsninger. Men en demonstration af Epos og anbefalinger fra andre gjorde det nemt at vælge. En fast konsulent fra Azets har været med hele vejen.

C&D Foods er en af Europas førende producenter af mad til hunde og katte og har eksisteret i mere end 50 år. De producerer til private label og afsætter til hele verden.

 

Klare værdier

C&D Foods lægger vægt på dyrevelfærd og prøver hele tiden at være på forkant med udviklingen inden for ernæring og indpakning. Derfor er det vigtigt, at alle processer er optimerede. Ikke bare i forhold til produktionen, men også i forhold til løn- og medarbejderhåndteringen.

C&D Foods valgte i januar 2010 at udskifte deres gamle lønsystem med Epos Løn. Senere implementerede de også Epos HR.

 

Godt indtryk og anbefaling var afgørende

Birgitte Stieper, der arbejder med løn, økonomi og HR hos C&D Foods, fortæller om processen: ”Vores gamle system var ved at lukke ned, så det var på tide at se sig om efter en anden løsning. Vi undersøgte, hvad der var af muligheder, og var en gruppe fra lønafdelingen samt IT, der vurderede løsningerne og traf beslutningen. Vi fik et rigtig godt indtryk af Azets og deres løsninger, og da vi samtidig havde fået dem anbefalet, var det ikke svært at træffe en beslutning”.

 

Nemmere processer

Birgitte Stieper er flere gange siden blevet bekræftet i, at de valgte rigtigt. Hun fortæller: ”Mange ting er blevet nemmere, efter vi er kommet over på den nye løsning. Det er rart, at det hele er samlet, og at vi nemt kan finde de oplysninger, vi har brug for. Og så hænger det godt sammen med Epos HR, som vi også bruger”.

 

Elektroniske lønsedler

Medarbejderne hos C&D Foods modtager deres lønsedler pr. mail. Det er sådan, de fleste foretrækker det, fordi lønsedlerne nemt kan arkiveres og findes frem igen. For C&D Foods betyder det sparede omkostninger til print og forsendelse.

 

Fast konsulent hele vejen

C&D Foods har i al den tid, de har været kunde hos Azets, haft den samme konsulent tilknyttet. Konsulenten sikrede, at implementeringen gik som den skulle, og efterfølgende er det ham, C&D Foods har kontaktet direkte, når der har været spørgsmål eller ønsker til ændringer.

”Det er rart, at det er den samme, vi har haft med hele vejen. Han er super god”, fortæller Birgitte Stieper.

Hos Azets har kunden altid en fast konsulent som den primære kontaktperson. ”Det er en fordel for begge parter, hvis det er en fast konsulent, der er kundens indgang til Azets. Det giver kunden tryghed, og det gør, at vi ikke skal starte forfra, når kunden kontakter os, men kan reagere hurtigt”, forklarer Jørgen Bærentzen, der er direktør for leverancer og produktudvikling. Efter behov kan flere konsulenter dog tilknyttes.

 

Målrettede kurser

C&D Foods bruger også lønkonsulenten til helt målrettede kurser, når der er områder, hvor de kan have glæde af, at en gruppe medarbejdere får undervisning.

Om C&D Foods

C&D Foods startede som en enkeltmandsvirksomhed i 1960’erne og er siden vokset til at være en af Europas førende private label producenter af dyrefoder og sælges under mange forskellige mærker. Virksomheden har fem fabrikker forskellige steder i Europa og distribuerer til hele verden.

C&D Foods producerer det fulde sortiment inden for dyrefoder til hunde og katte og lægger vægt på, at produkterne har den bedst mulige ernæringsmæssige sammensætning.

www.cdfoods.com

Udfordring:

  • Gammelt lønsystem var ved at lukke ned 

Løsning:

  • Epos Løn
  • Epos HR

Resultat:

  • Informationer samlet
  • Nemt at finde oplysninger
  • Godt samspil mellem løn og HR
  • Elektroniske lønsedler

Har I lignende udfordringer?

Læs mere om Epos Løn her

Download som pdf

Kommer snart

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.