Epos Rekruttering er et centralt værktøj hos CMC Biologics

Flere fordele afgjorde CMC Biologics’ valg af Epos Rekruttering

Epos Rekruttering er et centralt værktøj hos CMC Biologics

“Jo mindre tid, lederne skal bruge i forhold til en rekrutteringsproces, jo bedre.”

Struktur, overblik, øget funktionalitet og besparelser af både tid og penge. Det er blot nogle af de fordele, som CMC Biologics har opnået med Epos Rekruttering.

”For os er det afgørende at have en rekrutteringsløsning, for det giver os struktur og et overblik, som vi ikke har, hvis vi skulle modtage ansøgningerne på mail” indleder Jeppe Højrup, der er HR Business Partner hos CMC Biologics og sammen med sine HR-kollegaer er ansvarlig for virksomhedens rekrutteringsproces.

Virksomhedens tidligere rekrutteringsløsning manglede blandt andet tilretnings- og notemuligheder, så tiden var inde til at kigge efter et nyt. At valget faldt på Epos Rekruttering, er der ifølge Jeppe Højrup flere årsager til: ”Først og fremmest er Epos Rekruttering meget brugervenligt, hvilket er et vigtigt parameter for os, da vi også har ca. 30 ledere, der skal anvende det, og så er det vigtigt, at det er intuitivt og lige til at gå til. Jo mindre tid, lederne skal bruge i forhold til en rekrutteringsproces, jo bedre. De skal hurtigt kunne danne sig et overblik over de ansøgere, der er relevante for dem. Og Epos Rekruttering har i denne forbindelse vist sig at være meget tidsbesparende for os”, fortæller Jeppe Højrup. ”En af de andre løsninger, vi havde i spil, var mere fancy i opsætningen, men det var ikke det vigtigste for os, vigtigere var, at det var intuitivt at anvende. Prismæssigt havde Epos Rekruttering også en fordel, for den månedlige ydelse er mindre end for de andre løsninger” uddyber han om nogle af årsagerne til, at valget faldt på Epos Rekruttering.


Bedre overblik med projektorienteret struktur

Overskuelighed er blevet et af nøgleordene i CMC Biologics’ rekrutteringsproces. ”Tidligere kom alle ansøgere ind i én stor pærevælling, hvorefter vi skulle sidde og dele dem ud på de forskellige stillinger, men det er vi heldigvis fri for nu”, fortæller Jeppe Højrup og uddyber: ”Epos Rekruttering er projektorienteret, og det betyder, at hver kandidat automatisk bliver lagt ind i en mappe tilhørende den specifikke stilling. Det giver os et meget bedre overblik, og vores arbejdsgange er blevet meget nemmere”, slår Jeppe Højrup fast. ”Vi kan desuden fremsøge kandidater, også bagudrettet, og vi har hele tiden styr på alle vores ansøgninger” tilføjer han.


Personaliseret løsning = et professionelt ansigt udadtil

Et grundigt forarbejde i forbindelse med implementeringen af Epos Rekruttering har vist sig som en stor fordel for CMC Biologics: ”Endnu en af Epos Rekrutterings styrker er muligheden for at personalisere løsningen og tilrette den, så den passer præcis til os”, påpeger Jeppe Højrup. ”Det gør, at vi i dag har nemt ved at finde rundt i løsningen, og vi skal ikke sidde og rette noget nævneværdigt til. Ikke mindst giver den personaliserede løsning os et godt og professionelt ansigt udadtil”, slutter Jeppe Højrup

Om CMC Biologics A/S

CMC er en CMO virksomhed (Contract Manufacturing Organization), der udvikler og producerer inden for den biofarmaceutiske produktion. Produktionen foregår fra domicilet i Søborg samt søsterselskabet i Seattle, USA.

CMC er specialiseret i proces- og analytisk udvikling samt opskalering og cGMP (current Good Manufacturing Practice) produktion af biologisk aktive biofarmaceutiske ingredienser til præ-kliniske og kliniske forsøg.

CMC blev grundlagt i 2001 og beskæftiger over 400 medarbejdere i Danmark og USA.

 

www.agcbio.com/

Udfordring:

  • Manglede tilretnings- og noteringsmuligheder
  • Manuelt arbejde

Løsning:

  • Epos Rekruttering

Resultat:

  • Struktur
  • Overblik
  • Øget funktionalitet
  • Besparelser

Har I lignende udfordringer?

Læs mere om Easycruit her

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.