Kverneland om Epos Løn - det månedlige tidsforbrug til lønadministration er næsten halveret

Kverneland har produceret landbrugsmaskiner i 143 år, de er 470 ansatte og omsætter for 700 mio. kr. årligt.

Kverneland bruger lønsystemet Epos Løn fra Azets, der er integreret med ProMark, en time- og jobregistreringsløsning fra Mark Information. Samspillet mellem systemerne gør, at Kvernelands lønafdeling kan lave hurtige og præcise lønudbetalinger. I forhold til tidligere løsninger er Kverneland gået fra et månedligt tidsforbrug til lønbehandling på 4,5 dage til 2,5 dage, og det kan mærkes i hverdagen.

For Kverneland er det afgørende, at lønsystemet er lokalt, så det til enhver tid understøtter de lovmæssige krav, der måtte være, herunder den nye ferielov. Og det lever Epos Løn 100% op til.

Kverneland vil have systemer, der er moderne, fleksible og driftssikre – og det har været en af de væsentligste årsager til, at valget faldt på såvel ProMark som Epos Løn. Via integrationen flyder data mellem systemerne, smidigt og enkelt.

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.