Medflex ApS om lønadministration

Nu kan vi koncentrere os om kerneforretningen

Medflex har fået et unikt og kundetilpasset set-up i forhold til lønadministration fra Azets

“Vi har fået et helt igennem unikt og kundetilpasset setup, som gør det utroligt nemt for os at lave løn”

Medflex er et lægevikarbureau, hvis idégrundlag er at sikre en effektiv fordeling af ressourcer i sundhedssektoren og samtidig tilbyde lægerne en motiverende aflønning, når de tager ekstravagter. Azets varetager lønudbetalingen til vikarerne, og det har ikke kun frigivet ressourcer til eksempelvis salg og marketing, men også skabt sikkerhed for at alt bliver gjort og indberettet korrekt.

– Det er naturligvis svært at sætte kroner og øre på den tid, som vi selv skulle have brugt på opgaven, men egentlig var det slet ikke inde i billedet, da det ville betyde at vi skulle sætte os ind i en hel masse og hele tiden holde os opdateret. Nu har vi sikkerhed for, at alle formalia omkring lønudbetalingerne, indberetninger, skat, AM, feriepenge osv., sker korrekt. Alene det er en kæmpefordel, der betyder at vi nu kan koncentrere os mere om salg, drift og marketing, siger Jakob Damm-Jakobsen, der er ejer og direktør i bureauet.

Azets har frigjort ressourcer fra start

Azets har stor erfaring med at varetage løn- og økonomifunktionen for virksomheder af alle størrelser og i alle brancher. Outsourcing af hele funktionen eller dele af den betyder, at der kan frigøres såvel midler som ressourcer til kerneforretningen og det er netop, hvad aftalen har betydet for Medflex ApS og i det konkrete tilfælde har Azets faktisk været med fra start.

– Vi kom i kontakt med Azets efter at have set en annonce på internettet, men vi kendte dem faktisk allerede fra vores økonomisystem, SummaSummarum. Jeg har i det daglige mange driftsopgaver, heriblandt lønadministration, hvoraf vi så har valgt at outsource lønudbetalingerne til Azets. Det var altså en ny opgave, som vi skulle have løst, så de har været en væsentlig del af opbygningen af den nye procedure, fortæller Jakob Damm-Jakobsen.

Match mellem kompetencer og brancher

Der er mange fordele ved at lade Azets overtage den administrative opgaveløsning helt eller delvist. En af dem er at man får præcis den erfaring og de kompetencer, der er brug for i den givne situation. En anden at det i langt de fleste tilfælde betyder færre omkostninger.

– Det kan vi godt skrive under på, for vi skulle givetvis have ansat en deltidsmedarbejder, som ville have været dyrere for os, men det vigtigste er, at vi nu har sikkerhed for, at lønadministrationen kører som den skal, udtaler Jakob Damm-Jakobsen.

Perfekt samarbejde med god dialog

Medflex ApS er meget tilfredse med den måde Azets har startet opgaven op på og samarbejdet siden. –Det er helt perfekt. Jeg holdt et personligt møde og et par telefonmøder, og så fik jeg koblet Kenney Søby, der er manager hos Azets, sammen med en kontakt fra det IT-firma, som leverer den database, som vores løndata bliver eksporteret fra. På den måde blev min nervøsitet omkring integrationen mellem vores sagssystem og Azets' lønsystem manet til jorden. Der er lavet et helt igennem unikt og kundetilpasset set-up, som gør det utroligt nemt for os at lave løn. Desuden leverer Azets en konteringsfil med de specifikke kontonumre, som skal bruges til at bogføre lønnen.

Medflex fortæller om det gode samarbejde med Azets omkring lønadministration

 

“Vi har sikkerhed for at lønudbetalingerne er korrekte, kommer til tiden og at indberetningerne er, som de skal være”

– Jakob Damm-Jakobsen, Medflex ApS

Fakta

 • Lægevikarbureau
 • Tilbyder lægerne en motiverende aflønning, når de tager ekstravagter
 • Kontorer i Århus og Hjørring
 • Sundhedsydelser til private og offentlige virksomheder gennem Medflex Solutions

Medflex logo

www.medflex.dk

Har du lignende udfordringer

Læs mere om lønoutsourcing med Azets

Udfordring:

 • Lønadministration - korrekt og til tiden

Løsning:

 • Aftale med Azets
 • Outsourcing af lønadministration

Resultat:

 • Korrekt lønudbetaling
 • Kontrol over indberetninger
 • Besparelser
 • Fokus på kerneopgaver og –ydelser
 • Lønsedler sendes via krypteret mail

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.