Bonduelle Nordic A/S om økonomioutsourcing

Fleksibilitet er nøgleordet i samarbejdet

Fleksibilitet er nøgleordet i samarbejdet mellem Azets og Bonduelle

"Azets kan hurtigt tilpasse ressourcerne efter vores behov, det sætter vi stor pris på"

Outsourcing af økonomien til Azets har givet Bonduelle en top professionel ydelse, stor fleksibilitet og sikkerhed.

Med gennemsnitligt 20 lastbiler på vejene hver dag skal der være overblik og effektive arbejdsprocesser på hovedkontoret, hvor ordremodtagelse, styring af bilflåden, kontakt med afsender og modtager samt endelig fakturering finder sted. Peder Andersen er direktør for Bonduelle Nordic A/S som har ansvaret for salg og marketing i Norden. Bonduelle er en af verdens førende producenter af frost, konserverede og ferske grøntsager, og har selvstændigt datterselskab i Danmark siden 1989. Indtil ca. år 2005 havde vi økonomifunktionen in house indtil det blev besluttet at samle koncernens administrative funktioner i et administrationscenter i Eindhoven..

Processen har dog taget længere tid end først ventet, og vi har i mellemtiden valgt at outsource økonomien til Azets. Azets assisterede i forvejen på opgaver i økonomifunktionen under administration af økonomichefen hvilket gjorde overgangen til fuld outsourcing lettere.

Smertefri proces

Hele processen er gået smertefrit og top professionelt. Det har krævet tilpasning af rutiner og ændring af forretningsgange at starte samarbejde med Azets, men det har også vist sig at være godt at blive gået i sømmene.

-Vi har fået optimeret processerne, og har fundet ud af at tingene kan gøres anderledes og mere optimalt ved at få friske øjne ind over, fortæller Peder Andersen.

Sprogbarriere intet problem

Hovedselskabet i Frankrig stiller store krav til hastighed og kvalitet i rapporteringen, og vil helst have en medarbejder der kan tale fransk og kender til de franske regnskabsprincipper. Kontaktpersonen hos Azets kan ikke fransk, men alligevel har det været et super samarbejde. Kommunikationen er foregået på engelsk, men meget af rapporteringen er sket i skabeloner på fransk. Vi synes det er meget bemærkelsesværdigt at Azets kan håndtere det når de ikke kan fransk..

Stor fleksibilitet

-Vi har altid oplevet stor fleksibilitet fra Azets' side. Vi ved ikke hvornår vi overgår til den nye platform og hvilke ressourcer vi har behov for, men Azets kan hurtigt tilpasse ressourcerne efter vores behov, det sætter vi stor pris på, beretter Peder Andersen.

Outsourcing af hjerteblod

-At outsource økonomifunktionen, er som at outsource hjerteblod og renomme». Økonomien i en virksomhed skal bare være korrekt, til tiden og i overensstemmelse med det forventede, derfor er det vigtigt med en partner man kan stole på. Én ting er at lave rapportering, en anden ting er kvaliteten. Jeg har ikke fået nogle bemærkninger fra baglandet, det er vigtigt da det er mig der sidder med det overordnede ansvar.

Jeg forventer at tingene kører, og jeg er meget afhængig af at have et dygtigt og kompetent team bag mig. Det har jeg fået hos Azets» afslører Peder Andersen. Det er svært at pege fingre af noget, oprigtigt sagt, det har altid været et godt og åbent samarbejde. Jeg er derfor ikke bange for at give min anbefaling videre, afslutter Andersen.

 

 

"Vi har fået optimeret processerne, og har fundet ud af at tingene kan gøres anderledes og mere optimalt ved at få friske øjne ind over"

Peder Andersen, Bonduelle Nordic A/S

Fakta

Datterselskab af en af verdens førende producenter af frost, konserverede og ferske grøntsager. Børsnoteret i Frankrig og årlig omsætning på EUR 1,5 mia. Missionen er at være kundernes foretrukne majsmærke.

Bonduelle logo

www.bonduelle.dk

Har du lignende udfordringer

Læs mere om vores regnskabsydelser

Udfordring:

Beslutning om at samle koncernens administrative funktioner har taget længere end ventet.

Løsning:

Outsourcing af økonomifunktionen til Azets

Resultat:

  • Optimering af processer
  • Super samarbejde
  • Stor fleksibilitet
  • Dygtig og kompetent samarbejdspartner

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.