Forretningsintegritet – Azets’ code of conduct

Vores code of conduct, eller vores adfærdskodeks, guider vores ansatte i dagligdagen.

Forretningsintegritet er selve grundlaget for, hvordan vi driver vores forretning, og vores code of conduct et vigtigt værktøj, når vi kommunikerer med vores kunder og interessenter.

Sådan anvender vi vores code of conduct

De regler, der er beskrevet i vores code of conduct er i overensstemmelse med vores medarbejderes onboarding og udviklingsprogrammer. Adfærdskodekset er anvendt i alt træningsmateriale i organisationen. Det tjener som et vigtigt værktøj for vores ansatte. Hvis en medarbejder hos Azets er i tvivl om virksomhedens regler og forskrifter, vil svarene være nemme at finde i vores code of conduct. Dette sikrer, at vi altid følger virksomhedens regler og forskrifter samt at vi fremstår korrekt over for vores kunder. 

En systematisk tilgang

Hos Azets tror vi på en systematisk tilgang til forretningsintegritet. Som vores navn antyder, er alle ansatte engageret i at beskytte Azets’ aktiver. Vi stræber efter at være nøjagtige, når vi får og videregiver information. Adfærdskodekset sikrer, at vi konstant er på vagt overfor eventuelle aspekter, der kunne være i strid med vores standarder. 

Høje kvalitetsstandarder

Vi arbejder konstant på at forbedre kvaliteten af alle leverancer. Vi er faktisk besatte af at levere høj kvalitet til vores kunder. Vi har for eksempel en kvalitetsmanual for koncernen, og vores personlige håndbog med grundige beskrivelser af alle vores rutiner og retningslinjer. For vores kunder betyder det, at de kan forvente intet mindre end høj kvalitet fra Azets.

Vi er overbeviste om, at et stærkt fokus på forretningsintegritet har en positiv påvirkning på Azets: vores forretning, vores kunder og måden vi interagerer med vores kunder og interessenter på.

Vi respekterer dit privatliv

Azets arbejder systematisk for at være compliant med de regler, som skal beskytte dine data og dit privatliv. De nye persondataregler fra EU, kaldet GDPR, sætter standarden for vores Code of Conduct på dette område. Det er udførligt beskrevet i vores politik for cookies og for beskyttelse af personlige oplysninger.

Det omfatter de nyhedsmails, vi sender til dig. Du skal give samtykke til os for at vi må sende disse e-mails. Det sker som en del af din kundeaftale, i formularerne på hjemmesiden eller en e-mailbekræftelse. Alle e-mails fra Azets indeholder et link, hvor du kan framelde nyhedsbreve.

Dette er første skridt til at skabe mere brugervenlige oplysninger omkring privatliv og beskyttelse af persondata.

Vi er overbeviste om, at et stærkt fokus på forretningsintegritet har en positiv påvirkning på Azets: vores forretning, vores kunder og måden vi interagerer med vores kunder og interessenter på.