top banner image
 
 
 

CogitalGroup bliver til Azets

CogitalGroup bliver til Azets og styrker dermed Azets’ tilstedeværelse i Norden og Storbritannien

Læs pressemeddelelse

Den internationale koncern CogitalGroup, der leverer ydelser inden for økonomi, løn, revision og rådgivning, bliver nu til Azets

Azets er det største og mest veletablerede brand i CogitalGroup. Således er rebrandingen fra CogitalGroup til Azets en del af virksomhedens naturlige udvikling, der vil lade vores kunder og medarbejdere nyde godt af synergier og gøre os i stand til bedre at kunne imødekomme vores kunders behov, fortæller June Mejlgaard Jensen, administrerende direktør i Azets Danmark.

Vores forretning og fokus forbliver uændret

Selvom det vil være business as usual for Azets i Norden, vil ændringerne i koncernen føje endnu mere til det tilbud, vi i Azets allerede kan tilbyde vores kunder: en unik kombination af teknologi og personlig service, som muliggør smartere løsninger for kunden.

Azets’ nordiske ydelser vil forblive lokale, personlige og kundefokuserede, og teknologien vil drive mere intelligente, mere effektive og bedre beslutninger. Vi vil fortsat stå til rådighed for dig med de ydelser og den rådgivning, du har brug for.

Som altid ligger vores fokus på at gøre dagligdagen nemmere og mere bekvem, så du kan bruge din tid på det, som er vigtigst for dig.

Læs pressemeddelelse