Karriere i Azets
 
 
 

Karriere i Azets

Vores kunder efterspørger konsulenter, som både kan varetage brede og alsidige opgaver samt højt specialiserede opgaver og projekter.

Vi søger både fastansatte konsulenter og freelance konsulenter.

Opret dit CV  Se ledige stillinger

 

Din karrierevej i Azets afhænger af dit uddannelses- og erfaringsniveau samt ambitioner og værdier. Du er selv med til at beslutte og præge din udvikling i samarbejdet med os.

Vi søger både associerede freelance konsulenter med egen virksomhed og konsulenter som ønsker en fast ansættelse hos os – både på tidsbegrænset og fast ansættelseskontrakt.

Fastansat konsulent Fastansat konsulent

I Azets har vi brug for konsulenter på alle kompetenceniveauer inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Om du sidder med få års erfaring, eller har en lang karriere bag dig, så er der muligheder for dig i Azets og hos vores kunder.

Opret dit CV, og så kontakter vi dig snarest muligt.

Associeret freelance konsulent Associeret freelance konsulent

Som associeret freelance konsulent sidder du hos vores kunder i en afgrænset periode og hjælper med at løse midlertidige udfordringer i økonomi-/regnskabs-, løn- eller HR-afdelingen. Du bidrager til at løse interim opgaver, som kræver netop dine kompetencer.

Opret dit CV, så vi kan matche dine kompetencer med de rette opgaver og virksomheder.

Ledige stillinger Ledige stillinger

I oversigten med ledige stillinger kan du både se opslag til fastansættelser i Azets og hos vores kunder samt opslag til midlertidige opgaver.

Se ledige stillinger

Opret dit CV Opret dit CV

Vi anbefaler, at du registrerer dit CV i vores database af kvalificerede konsulenter. Det gør det nemmere for os hurtigt at matche dig med den rette virksomhed.

Registrer dit CV