top banner image
 
 
 

Økonomifunktionen i forandring - hvordan går det?

CEO og CFO er ikke enige

Download Azets' rapport om modernisering af regnskabsafdelinger og lær mere om den typiske uenighed om prioriteringer mellem CEO'er og CFO'er.

Azets har gennemført to undersøgelser blandt nordiske virksomheder for at finde ud af, hvordan det går med det vigtige forandringsarbejde mod at modernisere regnskabsafdelingen. Undersøgelserne viser, at nordiske CFO'er og CEO'er har forskellige opfattelser af regnskabsafdelingernes situation og det arbejde, der bør prioriteres fremadrettet.

CFO'erne oplever mange udfordringer i sit arbejde - og det gælder ikke mindst det forretningsunderstøttende og strategiske arbejde. For at få bugt med udfordringerne befinder de sig på en forandringsrejser, hvor de omstiller sig fra det traditionelle regnskabsarbejde til et mere moderne setup, men CEO'erne ser ikke behovet for forandring. Løsninger som eksempelvis outsourcing kommer ikke engang på tale.

Download rapporten for at læse hele resultatet.

guide om økonomifunktionen

Hent rapporten her

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer

Vi tilbyder ekstern assistance til din økonomifunktion

Azets hjælper både danske og internationale virksomheder med regnskab og økonomi i alle nordiske lande. Ved at vælge fleksibel ekstern assistance til økonomifunktionen, får I:

  • Specialiserede konsulenter med mange års erfaring
  • Processer baseret på best practise
  • Moderne IT-løsninger
  • Fast leveranceteam med sikker back-up
  • Kvalitetssikret leverance
  • Ingen sårbarhed og reducerede faste omkostninger

læs mere om, hvordan vi kan hjælpe