Guide til den nye barselslov

Guide om den nye barselslov i Danmark - Få det hele med

EU har d. 1. juni 2019 vedtaget et EU direktiv om balance
mellem arbejdsliv og privatliv for forældre og omsorgspersoner. Implementeringen i dansk ret skal være gennemført den 2. august 2022.

Med den nye barselslov, lever Danmark op til vores implementeringspligt af direktivet i dansk ret. Den danske lov trådte i kraft d. 1. juli 2022 og har virkning for børn født d. 2. august 2022 og senere.

I denne brochure får du en gennemgang af den nye lov og en definition på de begreber, det er vigtigt at kende og forholde sig til.

Hent guide

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events.

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation

webinar3_589x560.jpg

Gratis webinarer året rundt

Flere gange om måneden året rundt afholder vi gratis webinarer om aktuelle og vigtige emner inden for økonomi, regnskab, løn og HR. Det er gratis at deltage, og de fleste varer ca. en halv time.

Når først du er tilmeldt, vil du efterfølgende modtage både præsentation og optagelse af webinaret. Uanset om du har haft mulighed for at deltage eller ej.

Se aktuelle webinarer