top banner image
 
 
 

Kreditorbogholderi

Har du styr på kreditorstyring? Vi kan hjælpe dig med at holde overblikket over leverandørfakturaer, så du altid får betalt regninger og opnår høj troværdighed hos dine leverandører.

Kreditorbogholderi - fra håndtering af leverandørfakturaer til strategi og proceseffektivisering.

Kontakt mig

Hvad laver en kreditorbogholder?

En kreditorbogholder hjælper dig med at holde styr på, hvem du skylder penge. Et kreditorbogholderi er derfor en del af økonomifunktionen i en virksomhed. 

Vores 100+ regnskabskonsulenter har mange års erfaring med økonomi og bogføring - og det gælder også kreditbogholderi. De kan hjælpe dig med at holde styr på alle dine kreditorer uanset om det er banken, leverandører, kantineordningen eller noget helt fjerde. 

Kreditbogholder - vi hjælper dig med kreditorstyringen, så du får betalt alle regninger til tiden. Det mindsker virksomhedens økonomiske sårbarhed.

En fleksibel aftale - skru op og ned for ressourcer efter behov.
Så betaler du aldrig for mere, end du har brug for.

Dine fordele

  • Rettidig og professionel kreditorstyring
  • Vi holder styr på dine betalinger
  • Altid backup - Du skal aldrig mere tænke på sygdom, ferie eller barsel
  • Vi sparer dig for renter og gebyrer ved effektivisering
  • Vi holder styr på dine leverandørers stamdata
  • Vi hjælper med strategi til at håndtere leverandørfakturaer
  • Vi sikrer et langvarigt og holdbart samarbejde med dine leverandører

Azets som din kreditbogholder

Med Azets som samarbejdspartner sikrer du dig høj troværdighed hos dine leverandører, som altid kan være sikre på din betalingsevne.

Vores regnskabskonsulenter har mange års erfaring med alle aspekter inden for regnskab og økonomi. Det betyder, at de ikke blot kan håndtere dit kreditbogholderi - de kan hjælpe med at optimere jeres kreditorstyring og samlede regnskab med deres viden og erfaring. 

Du får betalt regningen til tiden og undgår renter og gebyrer. 

Kontakt mig

Få kontrol og overblik med Azets Cozone

Azets Cozone er en online portal, der samler alle ydelser indenfor regnskab, som Azets varetager for dig. Det giver dig fuld transparens og kontrol.

læs mere om Azets Cozone her

Interim assistance | Lej en kreditorbogholder

Hvis du har akut brug for hjælp i dit kreditbogholderi, kan vi levere professionelle konsulenter med det samme. De er selvkørende fra første dag, de træder til på din adresse. Det betyder, at du får en konsulent på kontoret, der har erfaring med kreditorstyring, og som kan hjælpe dig ligesom en kreditbogholder.

Du kan leje en medarbejder på alle kompetenceniveauer - fra assistent og kreditbogholder til controller og CFO.

Læs mere om midlertidig hjælp til kreditorbogholderi

Få fuld regnskabsassistance til dit kreditorbogholderi - og meget mere

Vil du gerne slippe for en intern økonomifunktion? Det kan være udfordrende at finde alle de rette kompetencer - ikke blot til dit kreditorbogholderi, men alle økonomiopgaver. Men det er vigtigt fordi regnskab er en kritisk funktion for din virksomhed og dens drift. 

I Azets får du en samarbejdspartner, der ikke blot kan varetage dit kreditorbogholderi. Vi er specialister i alle opgaver inden for økonomi og regnskab. Vi sørger for, at du får alle kompetencer til rådighed, når du outsourcer til Azets. 

Ingen sårbarhed - Du skal aldrig mere tænke på sygdom, ferie og barsel. Vi sørger for, at dit kreditorbogholderi og alle andre opgaver i din økonomifunktion bliver varetaget professionelt og rettidigt. 

læs mere

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

"I YSDS står effektivisering og optimering højt på agendaen, og det gælder også ift. de administrative processer og den tilhørende systemunderstøttelse. Derfor var det naturligt for os at vælge Azets som strategisk partner, da de er blandt de førende inden for regnskab og økonomi.”

★★★★★

Peter Norström
Head of Finance Nordics
YSDS - Your Special Delivery Service

ysds.png

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.