Netværket Epos
 
 
 

Netværket Epos

Vejen til relationer og viden

Tilmeld dig Netværket Epos

Vores kunder har et unikt fællesskab og samarbejde. Med hinanden og med os. Det kan du blive en del af.

Som Epos-kunde tilbydes du et medlemskab af Netværket Epos og dermed muligheden for at udvide dit netværk inden for HR og løn. Her kan du styrke din faglige rolle, få andres erfaringer og tage det med hjem, der passer til dig og din virksomhed.

Professionelt netværk

Som medlem bliver du en del af et stort, professionelt netværk og deltager i én eller flere erfagrupper. Grupperne tager udgangspunkt i Epos og adskiller sig dermed fra andre erfagrupper.

Værdifuld sparring

Du møder brugere, der har samme behov som dig, og får værdifuld sparring. På møderne får du praktiske tips og tricks til dit arbejde med Epos, og du får nye idéer til HR- og lønprocesser. Du får også mulighed for at diskutere de udfordringer, du oplever i din hverdag – både med Epos og med andre emner inden for HR og løn.

Forhåndsinformation

På erfamøderne får du forhåndsinformation fra Azets om nye versioner af Epos og kommende udviklingsplaner. Og du har via dialogen på erfamøderne mulighed for at påvirke videreudviklingen af Epos.

Det får du som medlem

  • Styrket din rolle inden for HR og løn
  • Input fra kollegaer i nogle af Danmarks mest spændende virksomheder
  • Mulighed for at udveksle erfaringer, tips og ideer vedr. Epos samt HR og løn generelt
  • Indflydelse på videreudviklingen af Epos
  • Forhåndsinformation om Azets' udviklingsplaner
  • Invitation til specialtilrettede kurser og workshops
  • Rabat på kurser

Priser for medlemskab af Netværket

Erfagruppen Epos løn eller Epos HR pr. år pr. virksomhed, max 2 deltagere:

Kr. 7.250,00

Erfagruppen Epos bolig pr. år pr. virksomhed:

Kr. 2.500,00

 

Medlemskab af Netværket Epos giver automatisk 10 % rabat på samtlige kurser.

Årlige møder

Din erfagruppe mødes to gange om året, og hver gang deltager konsulenter fra Azets, ligesom der ofte er eksterne indlægsholdere. Én gang om året mødes hele Netværket Epos, det vil sige alle erfagrupperne, til en samlet netværksdag med spændende indlæg og dialog. Alt arrangeres af Azets.

Kom med

Følgende erfagrupper er klar til at byde dig velkommen:

  • Erfagruppen Epos Løn
  • Erfagruppen Epos HR
  • Erfagruppen Epos Bolig

Noget for dig?

Meld dig ind i Netværket Epos allerede i dag. Udfyld venligst formularen i bunden eller kontakt os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Telefon: 44 51 81 80
E-mail: dialog-dk@azets.com

Dialog mellem møderne

Netværket Epos har sin egen lukkede side, hvor du har adgang til relevant materiale fra møderne, Vi sørger også for, at I nemt kan komme i kontakt med hinanden mellem møderne - så erfaideen rigtig kan folde sig ud. Her får du mulighed for at dele og spørge de andre medlemmer i din erfagruppe.

 

Vi lytter og handler

Erfamøderne er værdifulde for Azets, fordi det er her, vi henter inspiration til videreudviklingen af Epos. Ved at ytre din mening på møderne er du med til at flytte Epos i den retning, der gavner dig mest. Vi opfordrer derfor til, at du bruger møderne til at give dine meninger til kende.

Tablet_Dialogforum

Ønsker du mere information?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Kontakt Azets

Allerede kunde? Azets SupportDesk

Hvis du har en serviceaftale, besvarer vi nye henvendelser inden for fire timer. Vi bestræber os altid på at svare på dine forespørgsler så hurtigt og præcist som muligt.

Gå til Azets SupportDesk

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.