Velkommen til Azets. Efter salget fra Visma hedder vi nu Azets. Vi er Nordens førende leverandør af services og systemer inden for regnskab, løn og HR. Fandt du ikke det, du søgte? Besøg visma.dk, hvis du leder efter software fra Visma.

Den gode løsning

For os er den gode løsning, når implementeringen af Epos fuldt ud understøtter din virksomheds processer og føles som en naturlig medspiller i dagligdagen. Når løsningen kan mærkes i form at øget kvalitet og tidsbesparelse for både ledere og medarbejdere i alle kroge af din virksomhed.

Eksperter til din rådighed

Det sikrer vi ved at stille de bedste konsulenter til din rådighed, analysere din virksomhed, sammensætte den optimale løsning og sørge for fuld implementering. Vi er først tilfredse, når du har oplevet synlige resultater.

Optimerede arbejdsgange

Epos er ikke bedre end de data, der registreres i systemet. Derfor omfatter vores rådgivning også en gennemgang af din virksomheds arbejdsgange og en analyse af hvilke data, du har tilgængelige, og hvad du vil have ud af dem.

Procesudvikling

Vi tilbyder hjælp til at udvikle din organisation og stiller kompetente og erfarne rådgivere til din rådighed. Sammen får vi det bedste frem i din virksomhed.

Formålet er at styrke samspillet mellem ledere og medarbejdere og at få alle til at arbejde mod samme mål. Det bringer din virksomhed fremad.

 

Kontakt os på telefon 41 37 03 59 for at høre hvordan.

Det kan vi hjælpe med

Vi tilbyder proceshjælp til blandt andet:

  • Implementering af HR- og lønløsninger
  • Udrulning af processer og værktøjer
  • Rekrutteringsprocesser
  • HR-administration
  • Medarbejdersamtalekoncepter
  • Kompetenceudvikling
  • Ledelsesinformation

Vi tror på, at vindervirksomheder er de, der formår at udnytte deres ressourcer fuldt ud – de virksomheder, der formår at lagre data i passende systemer, og som med kort varsel kan fremskaffe de rigtige data i den rigtige form til tiden. Vores kernekompetence er sammensætningen og implementeringen af sådanne løsninger.

Ønsker du mere info?

Ønsker du mere information om Azets' løsninger. Vi hører gerne fra dig. Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 44 51 81 80

Kontakt mig venligst