optimer lønadministrationen
 
 
 

Overvejer du at udskifte din Business Central Partner?

Bruger du i øjeblikket Microsoft Dynamics NAV eller Business Central, men lever din nuværende partner ikke op til forventningerne?

Vi støder tit på kunder, der oplever følgende problemer:

  • Systemet er ikke fuldt implementeret
  • Brugerne finder det kompliceret at anvende det
  • Systemet er teknisk set forældet
  • Den nuværende partner er ikke i stand til at levere de nødvendige udviklingsressourcer for at understøtte virksomheden.

Hvis du står over for lignende udfordringer, kan du skifte til Azets som din Business Central-partner – så vedligeholdelse, udvikling og licensforvaltning af dit system overgår til os. Med hjælp fra vores løsningsorienterede team kan vi løfte dit system og din virksomhed op på et helt nyt niveau. Vores mål er ikke kun at overtage systemet, men også at løse potentielle problemer og udfordringer for virksomheden, der ikke bliver løst i dag.

Vi har gjort partnerskiftet nemt, hurtigt og omkostningseffektivt, hvilket betyder, at du som kunde med det samme får adgang til de fordele, som Azets giver dig. Vi har omfattende tjenester og partnernetværk, der understøtter det grundlæggende system (f.eks. Azure, Tasklet, ExFlow, Monitoring) samt flere af vores egne komponenter, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din løsning.

Under partnerskiftet vil vi i tæt samarbejde med dig identificere og prioritere udviklingsområder for den nuværende løsning og fremtidige behov i en tydelig liste. Vi giver dig anbefalinger vedrørende de vigtigste procedurer og hvis det er nødvendigt,  lægges der en plan for opgradering til en nyere version.

automation

Gratis vurdering

tilbud af en fast pris for at overgå til Azets – herunder en liste over forbedringer og udviklingsmål.

Vurderingen omfatter desuden:

  • En dags gennemgang af nuværende status og indføring i kundernes udfordringer
  • Tilbud om en fast pris for at overdrage løsningen til Azets' eksperter og påbegyndelse af vedligeholdelsestjenesterne.

Udskift din partner med Azets

Ændringsprocessen for at overgå til Azets som din partner:

  • Kendskab til den nuværende løsning, de foretagne ændringer og dokumentationen
  • Oplæring af vores support- og vedligeholdelsespersonale og opstart af service
  • Teknisk overtagelse af miljøer og licenser

Et partnerskifte tager normalt ca. 4-8 uger.

success

Hvorfor Azets?

Azets er et konsulenthus, der leverer ydelser inden for regnskab, løn, skat, revision, rådgivning og forretningsekspertise – både digitalt og til din dør.

Som den førende udbyder af kvalitetsydelser i Storbritannien og Norden er vi klar til at effektivisere din forretning og spare dig for masser af tid i hverdagen.

Vi hjælper alle slags virksomheder i alle størrelser med at opnå deres mål. Kontakt os via denne formular for at få mere at vide om, hvordan vi kan skabe den perfekte løsning til din virksomhed.

Udfyld denne formular for at høre mere

Så kontakter vi dig, så hurtigt som muligt.

Hvilke moduler bruger du på nuværende tidspunkt?
Hvor mange brugere har dit nuværende system?

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.