Udtalelse om konflikten i Ukraine

ukraine.jpg

Vi sender vores tanker og håb til alle dem, der lige nu lider under den humanitære krise i Ukraine. Vores medarbejdere er fortsat vores førsteprioritet, og vi fortsætter den regelmæssige dialog med alle vores landechefer. Mange af vores rumænske kolleger arbejder lige nu frivilligt og yder hjælp til de mange ukrainske flygtninge, der søger i sikkerhed i Rumænien. Samtidig viser vi vores støtte gennem vores velgørende organisation Azets4Kids.

Azets støtter ved at donere til fire velgørende organisationer, der er involveret i nødhjælpsoperationer, herunder The International Medical Corps (UK), Det tyske Røde Kors, US Association for UNHCR (UN Refugee Agency) og UK Committee for Unicef, som vi ved arbejder på nødoperationer, der støtter den ukrainske krise, mens krigen fortsætter.

Vi har operationer, der grænser op til Ukraine og Rusland, og vi er stolte af at have medarbejdere der repræsenterer alle nationaliteter, inklusive russiske kolleger, der arbejder på tværs af vores forretning.

Vores højeste prioritet er fortsat sikkerheden for alle vores medarbejdere, og vi fortsætter med at følge situationen nøje, efterhånden som den udvikler sig.

I Azets samarbejder vi ikke med Rusland eller med russiske regeringsenheder og overholder alle sanktionsregimer.