Hjælp til årsregnskab og udvidet selvangivelse
 
 
 

Hjælp til årsregnskab og udvidet selvangivelse

Vi kan hjælpe dig, således dit årsregnskab og selvangivelse stemmer og du i stedet kan koncentrere dig om det du gør bedst.

 

Årsregnskab er nødvendigt

Som selvstændig ved du, at tilbagevendende opgaver som årsregnskab og selvangivelse kan trække mange timer ud af en travl kalender. Vi er erfarne regnskabskonsulenter, og over 750 små virksomheder får hjælp til årsregnskab og selvangivelse af os.

Årsregnskabet hjælper dig med at få overblik over alle indtægter og udgifter i din virksomhed og skaber dermed indsigt i, hvilken retning din virksomhed udvikler sig. Samtidig sikrer du dig den nødvendige dokumentation overfor SKAT som selvstændig erhvervsdrivende.

Når du driver egen virksomhed, er du i følge Årsregnskabsloven forpligtiget til minimum at udarbejde et regnskab, der viser dine økonomiske aktiviteter i løbet af året. Derudover kan du bruge dit årsregnskab som dokumentation overfor banker, kreditinstitutter og samarbejdspartnere.

Ring mig venligst op   Læs mere om Gratis Revisorrådgivning

Udarbejdelse af årsregnskab og selvangivelse

For udarbejdelse af årsregnskab og selvangivelse på personligt ejet virksomhed har vi en vejledende pris på kr. 5.200 eks. moms. 

Ved I/S yderligere honorar pr. interessent kr. 550 eks. moms

Prisen forudsætter at materialet vi modtager er afstemt og korrekt periodiseret, samt at de modtagne bilag er fuldstændige.

 

I forbindelse med opstart i øvrigt skal der bruges følgende:

  • Adgang til økonomisystem
  • Cpr nr. og TastSelv kode
  • CVR nr. og TastSelv kode

For løbende at udføre opgaven skal der hver gang bruges følgende:

  • Kontoudtog fra banken for hele perioden i papirform samt gerne i en Excel fil (CSV format)
  • Indtægtsbilag for hele perioden
  • Udgiftsbilag for hele perioden

Hvad siger kunderne om vores revisorer

“... Jeg er helt ny kunde og er meget tilfreds med den service I giver, I er tålmodige med mine spørgsmål. I virker professionelle og meget venlige. Jeg har virkelig fået en god start som ny kunde hos Azets.” 
★★★★★
- Helle Nielsen, Word Specialisten
“... Jeg er meget glad for min revisor, hun giver en super god rådgivning, hvilket er vigtig for mig som ny selvstændig frisør. Hun virker meget kompetent og så er hun altid sød og venlig.” 
★★★★★
- Micha Blaess Møgelbjerg, Selvstændig frisør
“... Jeg giver jer top karakter. I er meget professionelle og pålidelige, I laver både regnskab og giver rådgivning vedr. mine forskellige selskaber. Begge konsulenter er top serviceydere. To yderst kompetente personer.” 
★★★★★
- Thomas Hornsyld, Direktør, Hornsyld Led Holding ApS

Hvad er et årsregnskab?

Er årsregnskab skal som navnet siger udarbejdes én gang om året. Det er i årsregnskabet, at man samlet kan se, hvordan året er gået for din virksomhed. Årsregnskabet har to primære dele: 1) resultatopgørelsen, som fortæller, hvordan din virksomheds økonomiske midler er blevet brugt i løbet af året og 2) balancen, som giver et øjebliksbillede af, hvordan din virksomheds økonomi har det.

Har du brug for hjælp til årsregnskab, så sidder vi et helt hold klar til at hjælpe dig. Så kan du være 100% sikker på, at det er udarbejdet korrekt fra start til slut.

Læs også: Hvad er et regnskab

Hvad er en selvangivelse?

Når du som selvstændig driver en virksomhed, er du forpligtet til at udfylde en selvangivelse, eller en udvidet selvangivelse, som det korrekt hedder. I selvangivelsen fortæller du SKAT, hvor meget du har tjent, hvor meget du skal betale i skat, hvilke fradrag du har mv. Selvangivelsen kan udfyldes elektronisk via Tast Selv på skat.dk.

Er du usikker på, om du får udnyttet alle dine fradrag, eller hvordan selvangivelsen udfyldes korrekt, så kan du få hjælp til selvangivelse hos os. Vores faglige viden og erfaring er din garanti for, at du får udnyttet alle dine fradrag optimalt og du får afleveret en korrekt selvangivelse.

Læs også: Hvad er bogføring

Både på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Uanset om du er bosat i eller omkring Odense, Fredericia eller København kan vi hjælpe dig. 

Vi har kontorer i de tre byer og dækker derfor også et område nær dig. Alle vores kontorer er let tilgængelige med offentlige transportmidler, og der er gode gratis parkeringsmuligheder lige ved døren. Du er altid velkommen til at komme forbi for en uforpligtende samtale.

Azets i Herlev

Lyskær 3 CD

2730 Herlev

Azets i Odense

Sverigesgade 2

5000 Odense C

Azets i Fredericia

Vesterballevej 5

7000 Fredericia

Vi er eksperter i markedets mest populære regnskabsprogrammer.
Det automatiserer dyre forretningsgange!

Dinero partner
e-conomic partner

Stolte partnere med:

Omniveta logo

Lendino logoLån til din virksomhed

Skal vi ringe dig op?

Indtast dine kontaktoplysninger til højre, så vil du blive ringet op hurtigst muligt.

Det er naturligvis altid gratis og helt uforpligtende, hvis du gerne vil kontaktes for en samtale. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, kun ærlige svar!

Du er også velkommen til at ringe til os på:

32 96 80 37

Kontakt Vi brænder for de små

Kontakt mig venligst

Ja, jeg ønsker, at Azets sender nyhedsbreve, information om services og invitationer til events

Jeg er informeret om, at jeg kan læse om, hvordan Azets håndterer mine persondata her. Jeg er klar over, at jeg kan ændre mine tilmeldinger eller afmelde mig fra al e-mail kommunikation