top banner image
 
 
 

Zenegy - Lad os være din partner!

Hos Azets kender vi alt til løn og regnskab, og vi kender også til alle udfordringerne. Derfor har vi indgået et samarbejde med Zenegy. Dette partnerskab sætter din virksomhed i fokus og adresserer de almindelige problemstillinger effektivt.

Hvorfor vælge os som partner?

threepeople_night.svg

Lad eksperter håndtere virksomhedens kerneopgaver

Som certificeret Zenegy-partner er vi fuldt ud bekendte med alle systemets funktioner - og det kommer dig til gavn. Vi sikrer dig korrekt og hurtig håndtering af din virksomheds løn og tidsregistrering, hver gang!

orgchart_night.svg
En samarbejdspartner til løn- og tidsregistrering

Løn og tidsregistrering er tæt forbundne. Når du vælger en partner med speciale i lønadministration, får du et samspil mellem din tidsregistreringsløsning og din lønløsning, der opfylder alle dine behov.

cog_double_night.svg
Vi sørger for at systemet kører som det skal

Vi supporterer alle Zenegy-systemer og sørger for, at de fungerer fejlfrit. Skulle der opstå spørgsmål eller udfordringer, er vores team af specialister altid klar til at assistere dig, så du effektivt kan fortsætte dit arbejde uden forsinkelser.

Effektiv og enkel lønadministration

Outsourcer du lønnen til os, står vi for implementering og lønkørsel i Zenegy. Med os som din lønpartner forenkles komplekse manuelle processer, så du kan arbejde mere effektivt.

Vi tilbyder en løsning som:

 • Effektiviserer lønudbetalingen ved at automatisere betalinger
 • Sikrer nem godkendelse af tid, fravær og andre relevante opgaver
 • Holder styr på medarbejdernes ferie og fravær
 • Generer rapporter og analyser med indsigt i virksomhedens løndata
 • Og meget mere...

Vil du effektivisere din lønkørsel?

Bliv kontaktet

Payroll.jpg

Tidsregistrering.jpg

Nem og fleksibel tidsregistrering

Med os som din Zenegy Time-partner får du en alt-i-én løsning til at håndtere ferie, fravær, kørsel og registrering af arbejdstimer. Vi sikrer samtidig, at løsningen tilpasses jeres specifikke virksomhedstype og behov – uanset om I er en produktionsvirksomhed eller har servicefunktioner. Derudover står vi for implementering og løbende teknisk support.

Med os som din Zenegy-partner slipper du for at holde styr på arbejdstid, opgavetid og ekstra omkostninger til forskellige opgaver i din virksomhed.

Vil du udnytte tiden bedre?

Bliv kontaktet

Oplev fordelene ved at vælge en partner, der specialiserer sig i både tidsregistrering og lønadministration!

Fordelene ved at vælge en stærk implementeringspartner

Med Azets som implementeringspartner kan vi forbedre og effektivisere jeres virksomheds drift ved at tilbyde strukturerede løsninger inden for tidsregistrering og lønadministration. Dette giver jer en mere strømlinet arbejdsproces, øget produktivitet og bedre overblik over virksomhedens ressourcer.

Vi assisterer med: 

 • Komplet implementering
 • Onboarding og oplæring
 • Integration (f.eks til ERP- og økonomisystemet)
 • Support
 • Rådgivning
 • Automatiseringsopgaver

 

Zenegy Web_6.jpg

Zenegy Web.jpg

Sådan implementerer vi Zenegy i din virksomhed

Når vi implementerer Zenegy for vores kunder starter med at forstå virksomhedens unikke behov - for at skræddersy en passende løsning. Efter en indledende analyse udvikler, implementerer og integrerer vi løsningen, hvorefter vi gennemfører en grundig onboarding og oplæring af dit team.

Før løsningen går live, gennemfører vi omfattende tests for at identificere og rette eventuelle fejl. Når systemet er i drift, tilbyder vi løbende teknisk support. Din faste kontaktperson sikrer, at alt fungerer som det skal, og vores supportteam er altid tilgængeligt for at hjælpe med spørgsmål eller udfordringer.

Bliv kontaktet

app-store-icon-Payroll.png

Payroll

Time_icon.png
Time

app-store-icon-NUMBERS@3x.png

Numbers

app-store-icon-EXPENSE@3x.png

Expense

Vil du gerne vide mere?

Vil du gerne vide mere eller har du nogle spørgsmål? Så kan du udfylde kontaktformularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

 

Er du allerede lønkunde, kan du kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 27 31 30

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.