top banner image
 
 
 

Insourcing

Med insourcing kan du få dækket dit behov for ressourcer inden for regnskab, løn eller HR in-house - også ved akut behov. Vi sørger for, at I får den rette kandidat med de rette kompetencer på det rette tidspunkt.

En interim løsning med erfarne, omstillingsparate og selvkørende konsulenter fra første dag. 

kontakt mig

Hvad er insourcing?

Insourcing betyder, at kompetencer og ressourcer beholdes in-house. I modsætning til outsourcing kan du med insourcing sørge for at få den rigtige viden og erfaring til opgaverne på din adresse - uanset om det gælder fuldtid, deltid eller akut assistance. 

Der kan være flere årsager til, at insourcing bliver nødvendigt. Der kan eksempelvis forekomme opsigelser, omstruktureringer, sygdom eller større projekter, hvilket kan medføre et behov for at erstatte eller tilføre de rette ressourcer og kompetencer. 

Ingen sårbarhed - ingen bekymring. Med insourcing behøver du ikke at bekymre dig om sygdom, fravær og ferie. Du kan justere behovet for bemanding og kompetencer, så du altid kun betaler for de ressourcer, du har brug for. 

Ring mig gerne op

Reducér jeres faste omkostninger med insourcing, og få assistance fra
Nordens førende specialister inden for regnskab, løn og HR. 

Dine fordele med insourcing:

 • Behold kompetencer og ressourcer in-house
 • Få erfarne, omstillingsparate og selvkørende konsulenter fra første dag
 • Reducér omkostninger - betal kun for de ressourcer, som du bruger
 • Få den rette konsulentprofil med det rette kompetenceniveau
 • Hjælp til alle opgaver i regnskabsafdelingen som eksempelvis bogføring, afstemninger, debitor- og kreditorstyring, skat, moms og regnskaber
 • Hjælp til alle opgaver i lønadministrationen som eksempelvis lønkørsel, behandling af sygeerklæringer og ansøgning om refusioner
 • Hjælp til alle opgaver i HR-afdelingen som eksempelvis rekruttering, MU-samtaler og udarbejdelse af kontrakter

kontakt mig

Konsulenter på alle kompetenceniveauer

Med insourcing kan du få netop de kompetencer, du leder efter:

 • Finansbogholder
 • Kreditorbogholder
 • Debitorbogholder
 • Lønmedarbejder
 • HR-medarbejder
 • Controller
 • Regnskabs-/økonomichef

Se eksempler på konsulentprofiler

Med insourcing kan du få en sparringspartner med den rette profil og kompetencer, som også kan hjælpe med optimering og videreudvikling af din regnskabs-, løn- eller HR-funktion. 

kontakt os nu på TLF: 44 51 81 80

Brug insourcing til følgende opgaver:

Fakturering

Efter en kort introduktion til dine faktureringsprocesser, kan vi håndtere faktureringen af dine kunder. Vi sikrer, at alle dine leverancer/ydelser bliver faktureret i henhold til dine forretningsbetingelser.

Procesoptimering

Vi kan gennemgå processer og arbejdsgange i din regnskabs-, løn- eller HR-funktion for at finde muligheder for effektivisering og optimering. Dette gælder også i forhold til at finde det mest optimale systembrug. 

Rapportering

Vi udarbejder rapporter efter dine behov - lige fra lette og overskuelige statusrapporteringer og moderselskabsrapportering til mere komplekse rapporter til andre interessenter.

Rekruttering

Vi kan hjælpe dig med rekruttering - lige fra jobopslag og udvælgelse til jobsamtale og ansættelseskontrakter. Vi hjælper dig med at finde den rette kandidat til jobbet. 

Tasteopgaver

Har du volumenopgaver som eksempelvis mange kreditorfakturaer, der mangler at blive bogført? En af vores kvalificerede medarbejdere kommer ud til jer, og hjælper med at få bunkerne til at forsvinde. 

Oprydning

Er du kommet bagud med bogføringen, kan vi rydde op i din regnskabsfunktion. Vi sikrer, at du igen bliver ajour med dine regnskaber, og får et godt økonomisk overblik. 

Administration

Har du behov for assistance til bogføring, løn- eller HR-administration i din virksomhed, kan vi træde til med kort varsel. 

Afstemningsopgaver

Vi kan afstemme dit regnskab og sikre, at det altid er retvisende. Alternativt sidder du måske i en situation, hvor du har en enkel, stor afstemningsopgave, som skal udføres.

Årsafslutning

Vi sørger for at afslutte dit regnskabsår, herunder klargøring af materiale til revisor.

Vil du høre mere om dine muligheder med insourcing?

kontakt os for et uforpligtende tilbud

Insourcing vs. outsourcing

Hvad er forskellen på insourcing og outsourcing? Vi giver dig en kort forklaring på begge begreber her.

Insourcing

Insourcing betyder, at en virksomhed beholder ressourcer og kompetencer in-house. Modsat outsourcing rekrutterer du til din egen virksomhed. 

Begrebet insourcing bruges både om at tilbagetrække forretningsaktiviteter som før har været outsourcet, men det drejer sig også om interim assistance. Du kan opleve en situation, hvor du mangler eller skal erstatte kompetencer in-house, og får brug for midlertidig assistance. Det kan eksempelvis være i forbindelse med et stort nyopstartet projekt, sygdom, barsel eller ferie. 

Med insourcing kan du få de rette ressourcer og kompetencer på adressen. Det giver konsulenten mulighed for at lære din virksomhed samt jeres rutiner og behov at kende, så du får de rette kompetencer til virksomhedens behov. Uanset om det drejer sig om regnskab, løn eller HR i en kortere eller længere periode.

læs mere om interim assistance

  Outsourcing

Outsourcing betyder, at du lader en ekstern partner eller leverandør stå for forretningsaktiviteter, som I indtil nu selv har håndteret. En outsourcing-partner overtager opgaverne og ansvaret for forretningsaktiviteter, hvilket ofte betyder, at den pågældende aktivitet lukkes i virksomheden. 

De fleste virksomheder outsourcer for at reducere sine omkostninger, men der er en lang række fordele forbundet med outsourcing. En outsourcing-partner kan have særlig ekspertise, viden og kompetencer inden for en særlig forretningsaktivitet som eksempelvis løn, rengøring eller grafisk design, som gør arbejdet både nemmere og billigere.

Som udgangspunkt kan alle opgaver i en virksomhed outsources - hos Azets kan vi hjælpe med alle opgaver inden for regnskab, løn og HR.

læs mere om outsourcing

Kunderne udtaler

"En af de helt store fordele ved Azets’ interim-løsning er, at det gik så hurtigt med at finde en profil til os. Vi var jo allerede presset på opgaver og ressourcer, så vi var taknemmelige for, at vi ikke skulle igennem et langt rekrutteringsforløb.”

★★★★★

Danny Jørgensen
Senior manager
Xellia Pharmaceuticals

Tia Technology

"Økonomien er også en vigtig faktor. Vi betaler jo kun for det antal timer, vi har haft brug for konsulenten i en given måned. Fra et økonomisk perspektiv er det derfor en løsning, der er forbundet med stor gennemsigtighed og skalerbarhed."

★★★★★

Amalie Brix Kjær
HR Manager
Ball

Operator Systems A/S

"Azets' interim konsulent er med til at sikre vores præstation, og har også mulighed for at bidrage med faglig læring til vores team grundet dennes ekstra høje faglige niveau.”

★★★★★ 

Lærke Schmidt
CFO
Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Volvo

Læs hele casen

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer (i hverdage), og tager en snak om dine behov, så vi hurtigt kan finde den rigtige konsulent til din virksomhed. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Du er også velkommen til at ringe: 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com


"Efter en snak med Azets om vores behov og de arbejdsopgaver, der skulle udføres, blev jeg kort efter præsenteret for en kandidat, der kunne starte øjeblikkeligt,”

★★★★★

Ida Sparrevohn
HR- og administrationschef
Tia Technology A/S

Tia Technology

 

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.