top banner image
 
 
 

Regnskabsanalyse

Få hjælp til at løfte din virksomhed og tage bedre beslutninger, baseret på indsigt og overblik. Med en gennemgang af regnskabet får du en rapport der giver dig et godt grundlag for at tage de rigtige beslutninger mod fremtidig vækst.

få hjælp til regnskabsanalyse  

Du får blandt andet:

 • Overblik over hvor skoen trykker
 • Råd om hvor du kan skabe øget værdi
 • En status til bestyrelsen og ejerne
 • Forslag til handlingsplan
 • Implementeringsplan med milepæle

En regnskabsanalyse giver dig et komplet overblik

Som leder eller medarbejder i en virksomhed, kender du din forretning. Du ved, hvilke udfordringer din virksomhed står overfor. Det kan være svært at se det store overblik og skabe den røde tråd, når du sidder i en hektisk hverdag, hvor du har mere end nok på din to-do liste i den daglige drift. Derfor kan det være smart at lade en ekstern og objektiv ekspert se din virksomhed i fugleperspektiv og fordybe sig i tallene.

En regnskabsanalyse giver dig et komplet overblik over økonomien. Du får et styringsværktøj og et beslutningsgrundlag til den videre drift. Sammen med analysen får du rådgivning til konkrete foranstaltninger, der kan løfte virksomheden, åbne nye muligheder og bane vejen for bedre beslutninger.

Sæt den rigtige kurs

En regnskabsanalyse giver dig mulighed for at tage sikre beslutninger, sætte en god kurs og gennemføre smarte handlingsplaner. I analysen af ​​din virksomhed fokuserer vi på fem hovedområder:

1. Rentabilitet

 • Hvordan er virksomhedens evne til at tjene penge?

2. Likviditet

 • Hvor kommer pengene fra og hvor bliver de brugt?
 • Hvordan er evnen til at betale regninger?
 • Hvordan er kreditperioden for leverandører og kunder? Skal forhandlinger indledes?

3. Finansiel struktur

 • Hvordan finansieres aktiverne?
 • Har du nok likviditet til at dække faste og variable omkostninger?

4. Soliditet

 • Hvordan er virksomhedens evne til at modstå tab?
 • Er der nogen buffer?

5. Benchmarking

 • Hvordan klarer din virksomhed sig sammenlignet med konkurrenter og branchen generelt?
 • Hvordan er margener og overskud sammenlignet med dine konkurrenter?

Virksomhedsledere kan lære meget om deres forretning ved at få svar på disse spørgsmål fra en ekstern part. Analysen bidrager til et stærkt beslutningsgrundlag, og giver dig som leder mulighed for at sparre med en objektiv part. Vores rådgivere står klar til at hjælpe din virksomhed med økonomisk analyse.

Gratis guide: Økonomifunktionen i forandring - hvordan går det?

Download Azets' rapport om modernisering af regnskabsafdelinger og lær mere om den typiske uenighed om prioriteringer mellem CEO'er og CFO'er.
 
Azets har gennemført to undersøgelser blandt nordiske virksomheder for at finde ud af, hvordan det går med det vigtige forandringsarbejde mod at modernisere regnskabsafdelingen. Undersøgelserne viser, at nordiske CFO'er og CEO'er har forskellige opfattelser af regnskabsafdelingernes situation og det arbejde, der bør prioriteres fremadrettet.
 

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

"I YSDS står effektivisering og optimering højt på agendaen, og det gælder også ift. de administrative processer og den tilhørende systemunderstøttelse. Derfor var det naturligt for os at vælge Azets som strategisk partner, da de er blandt de førende inden for regnskab og økonomi.”

★★★★★

Peter Norström
Head of Finance Nordics
YSDS - Your Special Delivery Service

ysds.png

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.