MPA Personlighedstest
 
 
 

Prøv MPA Personlighedstest, når du skal ansætte næste gang

Azets er certificeret i personlighedsanalysen MPA fra Master Danmark. Analysen giver dig indsigt i eksisterende eller kommende medarbejderes personlighed og adfærd.

Bestil her

 

Hvornår har du brug for en MPA?

  • Rekruttering: Med testen får du en præferenceanalyse, der måler kandidatens arbejdspræferencer og afdækker dennes typiske adfærd
  • Onboarding: Brug resultaterne til at planlægge onboarding for nye medarbejdere
  • Individuel udvikling: Hav MPA'en med ved de løbende samtaler, hvor medarbejderens fortsatte udvikling skal planlægges
  • Lederudvikling: Analyser af leder og team er værdifulde redskaber til såvel lederens egen udvikling som den samlede udvikling af teamet
  • Talent management: Brug MPA personanalyse som redskab til at afdække virksomhedens talenter og find frem til, hvilke profiler der passer til organisationens nøglepositioner
  • Outplacement: Brug resultaterne og præferenceanalyse til at identificere jobsøgendes præferencer
spreadsheet_night.svg

Hvorfor få hjælp til MPA af Azets?

For at kunne udføre en MPA personprofilanalyse, skal man være certificeret - og det er Azets. Vi anvender MPA, når vi udfører rekruttering for vores kunder, og vores konsulenter har stor erfaring i at bruge analysen i forskellige sammenhænge.

En fejlrekruttering kan være en dyr affære, og derfor anbefaler vi altid, at man i rekrutteringsprocssen anvender udfører en personlighedstest som MPA. Personanalysen bidrager til et godt og nuanceret beslutningsgrundlag, når I skal udvælge den rigtige kandidat.

Se pris og bestil her

Hvad får du?

Proces, når du køber en MPA personlighedstest fra Azets:

  • Azets fremsender personanalysen per email til kandidaten
  • Vores MPA-certificerede konsulenter leverer en udførlig skriftlig og/eller mundtlig tilbagemelding, som gør det muligt for dig at vurdere, om kandidaten ligger inden for rammerne af den ledige position
  • Vi giver ligeledes kandidaten en skriftlig og/eller mundtlig tilbagemelding på analysen

Hvad er en MPA - Master Person Analyse

Helt kort kan man sige, at en MPA personlighedstest gør det muligt for dig at lære mennesker at kende på rigtig kort tid. MPA er en personlighedsanalyse, der gennem ni personlige egenskaber kan måle en medarbejders, leders eller kandidats adfærd på arbejdspladsen.

Ifm. rekruttering får du med en MPA personanalyse rigtig gode forudsætninger for at identificere den kandidat, der vil passe bedst til stillingen og jeres organisation.

Personanalysen er baseret på en rationel og statistisk testkonstruktion. Værktøjet er udviklet af Master International i Danmark, hvor psykologer, psykometrikere og dataeksperter sikrer, at analysens kvalitet ligger på et højt internationalt niveau.

Hvordan er MPA bygget op?

En MPA personprofilanalyse består af 160 spørgsmål, som er delt op i grupper med fire spørgsmål i hver. Hver gruppe spørgsmål tester fire basale egenskaber. Det tager ca. 20-30 minutter at genemføre analyseskemaet.

Ønsker du mere info?

Udfyld venligst formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.