Digital dokumentarkivering
 
 
 

Digital dokumentarkivering

Gør jeres arkiv digitalt tilgængeligt, mens I er på farten via vores elektroniske arkiveringsløsning.

world-refresh.svg

Gør det lettere at finde dokumenter - hvor som helst og når som helst.

transfer-file.svg

Spar plads ved at flytte de fysiske arkiver til internettet

task-check-1.svg

Lad det digitale arkiv hjælpe jer med at effektivisere jeres forretningsprocesser.

maninsofaontablet_750x600.jpg

 

 

  • Et digitalt arkiv til sikker opbevaring af jeres filer


  • Tilgængeligt fra enhver enhed


  • Løbende ekspertrådgivning og kundeservice

Et digitalt arkiv til jeres virksomhed

Så snart jeres dokumenter er scannet, kan I få adgang til det hele via jeres digitale arkiv eller jeres digitale opbevaringstjeneste - et e-arkiv, der er skræddersyet til jeres dokumenter. Det tager nu kun få sekunder at søge efter jeres dokumenter. Med denne elektroniske arkiveringsløsning er alt gemt på ét praktisk sted, og I kan få adgang til det overalt, fra jeres bærbare computere på kontoret eller fra jeres telefoner, mens I sidder i flyet eller på restaurant.

Vi kan facilitere jeres organiseringsprocesser, når I begynder at bruge dokumentopbevaringstjenesten til at skabe mere effektive forretningsprocesser, ved at berige arkivet med indeksering og metadata i elektronisk form.

Azets hjalp Namsskogan Kommune med deres dokumentarkivering.

shutterstock_1517328948.jpg

Find dokumentet

Namsskogan kommune i Norge ønskede at få bedre kontrol over deres interne HR-arkiv, som var placeret i en kælder. En hel del kommuner er stadig afhængige af et fysisk, papirbaseret arkiv, der er gemt væk i en bygning. At finde specifikke dokumenter i de arkiver kræver tid og tålmodighed fra medarbejderen. Sådan så Namsskogans arbejdsdag ud før.

Løsningen

Azets' team startede med at få et overblik over det papirbaserede arkiv, før de organiserede det. Derefter lagde de det hele i kasser, transporterede det til deres arbejdsplads, scannede det hele og omdannede det til digitale filer. De digitale dokumenter blev derefter leveret til kommunens elektroniske arkiv via det system, der allerede var i anvendelse (Documasters, en NOARK 5-godkendt arkiveringsløsning).

Let adgang til dokumenter

Efter digitaliseringen har Namsskogan Kommune nu nem adgang til alle deres dokumenter via et digitalt arkiv. Der går kun få sekunder fra søgningen, indtil det rigtige dokument vises på skærmen. Så snart alt var i perfekt stand, sendte Azets papirdokumenterne til opbevaring på et nyt sted.

Kommun referens
"Da vi ledte efter en partner, der kunne hjælpe os med digitaliseringen af vores HR-arkiv, var Azets det bedste valg. De havde det bedste tilbud, når det gjaldt service, kvalitet og pris.

Azets kunne levere præcis det, vi havde brug for, inden for de regler vi er forpligtet til at følge. Det var også vigtigt for os, at partneren havde mange års erfaring med denne type projekter.

Det er også dejligt at have en partner, som det er let at samarbejde med. Kommunikationen var god fra starten.

Det er derfor, vi valgte at samarbejde med Azets."
Stian Brekkvassmo, borgmester, Namsskogan Kommune

FAQ

Hvad er et e-arkiv?

Et online arkiv, hvor I kan gemme alle jeres filer, så I nemt har adgang til dem.

Hvordan kommer jeg i gang?

Vi har eksperter klar til at hjælpe jer med at opsætte systemet korrekt for jeres virksomhed og er klar til at bistå jer, hvis I har brug for det.

Ønsker du mere information?

Udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

+45 70 232 232

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.