EDI-faktura
 
 
 

EDI-faktura

Lad Azets' erfarne konsulenter hjælpe jer med at skabe et digitalt og automatiseret fakturaflow via software og integrationer.

clock-fire.svg

Spar tid og penge ved at skabe et digitalt og automatiseret fakturaflow.

cheque.svg

Forbedr kvaliteten af betalinger og finansielle data ved at afskaffe manuelt arbejde.

graph-line-2.svg

Vores erfaring skaber en proces med lav risiko, der er skræddersyet til jeres behov.

manatcomputer_750x600.jpg

 

 

  • 100 % digital faktureringsproces


  • Digitalt tilgængelige data


  • Undtagelser og fejl opfanges af workflow-automatiseringen

Etabler en effektiv e-faktureringsproces

Azets kan hjælpe jer med at skabe en 100 % digital og automatiseret faktureringsproces. Resultatet for vores tidligere kunder har været besparelser i form af tid, ressourcer og penge. Med avanceret datafangst- og fakturabehandlingsteknologi bliver flowet mere effektivt. Desuden er effekten også en øget kvalitet for jeres betalings- og finansdata, da de manuelle processer afskaffes.

 

Hvordan Azets leverer fakturascanningstjenester med værditilvækst

Fakturaerne sendes til Azets' scanningscenter, hvor de digitaliseres og omdannes fra papirfakturaer til filer. Digitale formater som PDF. TIF- og XML-formater videresendes automatisk til vores intelligente databehandlingstjenester.

Vores workflow-automation markerer undtagelser for de rette personer samt eksempler på data, som vi kan oprette automatiserede regler for, herunder leverandør-ID, mængde og dataformat. Jeres data er digitalt tilgængelige for at give jer bedre kontrol over de finansielle processer og større transparens i forhold til jeres leverandørers adfærd.

 

Anvendelse af elektronisk dataudveksling (EDI)

EDI eller elektronisk dataudveksling er en veletableret proces til at opsætte digital kommunikation mellem filsystemer. Et format for denne kommunikationstype er EHF.

Azets har mange års erfaring med EDI, og vi bruger den erfaring til at udvide dataanvendelsen fra faktureringsprocessen, så I kan kommunikere med andre systemer og partnere og dermed automatisere jeres dokumentflow yderligere.

 

work-environment-illustration.jpg

FAQ

Hvad er EDI (Electronic Data Interchange)?

En proces, der etablerer kommunikation mellem digitale systemer med henblik på fil-hosting. Der findes mange standarder, der opfylder specifikke branchers varierende behov, men de indebærer alle en sekvens af meddelelser mellem en afsender og en modtager, som repræsenterer dokumenter.

Hvad er EHF?

Et EDI-format til digital kommunikation, der er vedtaget af både afsender og modtager. EDI har mange forskellige formater til at dække forskellige behov, og Azets Document Solutions bruger primært EHF.

Ønsker du mere information?

Udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

+45 70 232 232

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.