HR-ydelser
 
 
 

HR-ydelser

Vi tilbyder en bred palette af services og systemer inden for HR. Har I ikke en HR-afdeling, kan Azets varetage alle HR-funktioner.

Det kan vi hjælpe med

HR-system - Epos HR

HR-system

Ved at vælge et professionelt HR-system får I styr på medarbejderdata og kan nemt finde de oplysninger, I har brug for. Epos HR kommer i tre forskellige pakker afhængigt af, hvilke behov I har i jeres virksomhed. Med Epos HR får I et HR-system, som gør det enkelt for jer at administrere jeres medarbejderdata inden for Persondatalovens rammer.

Læs mere

Hjælp til HR

HR-administration

Ved at lade Azets varetage HR-administrationen, får I løst jeres HR-opgaver på en effektiv og billig måde. Så kan I fokusere på andre kerneområder. Vi kan varetage alle jeres administrative HR-opgaver eller hjælpe med udvalgte opgaver som rekruttering, kontraktskrivning, medarbejderhåndbog, sparring mm.

Læs mere

Persondataforordning 2018

Persondataloven

I dag kan man ikke sige HR uden også at sige Persondatalov. Viden om Persondataloven er i særdeleshed vigtig i en HR-funktion, hvor mange følsomme personoplysninger kommer i spil. Den nye persondataforordning fra EU trådte i kraft d. 25. maj 2018. Har I styr på jeres omgang med og procedurer for persondata? Ellers er det nu, I skal i gang.

Læs mere

HR rådgivning

Rådgivning

Det kan være vanskeligt at holde styr på alle love og regler vedrørende HR-relaterede emner. Vi kan tilbyde jer rådgivning på samme niveau, som hvis du vælger en advokat - bare meget billigere. Vores eksperter inden for HR-jura kan rådgive om alt inden for ansættelsesret og skatteret, herunder ud- og indstationeringer.

Læs mere

Rekrutteringssystem - Epos rekruttering

Rekrutteringssystem

Få et online-rekrutteringssystem, som integreres med jeres hjemmeside. Epos Rekruttering er nem at anvende og sikrer en fleksibel og strømlinet rekruttering. Med Epos Rekruttering er det muligt at rekruttere på tværs af lande, virksomheder, afdelinger, sprog og brancher. Alt fra stillingsopslag til ansøgning og udvælgelse er understøttet digitalt.

Læs mere

Hjælp til rekruttering

Rekruttering

Det gælder om at finde den helt rigtige medarbejder, der matcher jeres behov, passer til organisationen og som i bund og grund kan skabe værdi for jeres virksomhed. Det kræver tid og de rigtige værktøjer at finde frem til de rette kandidater, og en fejlansættelse kan koste dyrt. Vi kan varetage rekrutteringen igennem hele processen.

Læs mere

Alt om den nye ferielov

Alt om den nye ferielov

Den nye ferielov trådte i kraft den 1. september 2020.

Azets' HR-eksperter kan rådgive og hjælpe jer, så I får helt styr på loven og de ændringer, den har ført med sig.

Læs mere

Lej en HR-medarbejder

Står I med et akut behov for assistance til jeres HR-afdeling, så kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til med kort varsel på jeres adresse. Vi adskiller os fra traditionel vikarservice ved en garanteret høj kvalitet og større sikkerhed for jer.

Lej en HR-medarbejder

Arbejdspladsvurdering (APV)

Azets' APV-løsning Workcyclus er cloud-baseret og kræver ingen installation. Du kan komme på fra en hvilken som helst computer, mobiltelefon eller tablet og kan dele oplysninger med relevante personer. Vælg din løsning og kom i gang med det samme.

Arbejdspladsvurdering

Digital signatur med Addo

Addo er et redskab, som gør det muligt for dig at indhente en digital signatur på vigtige aftaler som eksempelvis en kontrakt med din kunde eller en ansættelseskontrakt med din medarbejder.

I forbindelse med rekruttering vil din kommende medarbejder modtage et link til kontrakten med email eller SMS. Vedkommende kan underskrive med det samme på sin computer, tablet eller telefon. Det underskrevne dokument sendes automatisk til jer begge.

En proces, hvor du skal indhente en underskrift, kan med Addo udføres på få minutter, hvor en tilsvarende papirproces let tager en uge. Det er altså langt mere effektivt.

Addo er et sikkert redskab, som lever op til GDPR.

ja tak - kontakt mig 

Fremtidens arbejdskraft

Fremtidens arbejdskraft

Netop nu indtager de unge, der aldrig har oplevet en verden uden digitale medier, de danske arbejdspladser. De kommer med et andet mindset og har andre forventninger.

Hent guide

4 typiske fejl i ansættelseskontrakten

En grundig gennemgang af de 4 mest almindelige fejl, virksomheder begår i forbindelse med ansættelseskontrakten. Få konkrete tips til at undgå dem.

Hent guide

Ønsker du mere info?

Udfyld venligst formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

phone

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.