Nem fakturastyring
 
 
 

Nem fakturastyring

CoZone Invoice gør det nemt at administrere og holde styr på alle ind- og udgående fakturaer på ét sted. Nemt, digitalt og effektivt.

 

 

Gør dine fakturaer digitale

Tag et skridt ind i den moderne verden ved at gøre dine fakturaer digitale. Det er nemt, effektivt, miljøvenligt og tidsbesparende for både afsender og modtager.

 

Fuldt overblik over indgående og udgående fakturaer

CoZone Invoice giver dig det fulde overblik – både over de fakturaer, du selv opretter og sender ud, og de indgående fakturaer, der skal håndteres.

 

Gå aldrig glip af en forfaldsdato igen

CoZone Invoice er designet til at give dig fuld kontrol over alle fakturaer. Når forfaldsdatoen nærmer sig, modtager du en påmindelse om at foretage de nødvendige handlinger.

Administrer og hold styr på alle fakturaer

CoZone Invoice giver dig mulighed for at administrere alle dine betalinger på ét sted. Opret fakturaer på få sekunder, og administrer indgående fakturaer med smarte distributionsregler.

Udgående fakturaer

Indgående fakturaer

Lavet af folk, der forstår regnskab

Hos Azets er vi stolte over at være en førende partner inden for regnskab, løn og HR, og vores stærke fokus på smarte IT-løsninger gør os i stand til at tilbyde vores kunder en bred vifte af kvalitetstjenester. Vores systemer er udviklet af folk, der rent faktisk forstår regnskab og forretningsadministration, hvilket efter vores synspunkt er helt nødvendigt, hvis man ønsker at være relevant for effektive og moderne virksomheder. Teknologi kan gøre os mere effektive, og vi hjælper dig med at komme derhen.

Det er let at få oplæring og hjælp fra Azets

CoZone Invoice er et af Azets ældste og mest modne IT-systemer. Vores rådgivere har lang erfaring med at rådgive vores kunder om, hvordan de får mest muligt ud af denne løsning og gør faktureringsrutinen problemfri og effektiv.

GDPR-administration

Ligesom selve CoZone-portalen er CoZone Invoice en sikker og fuldt ud GDPR-kompatibel løsning. Portalen opbevarer al din kommunikation, herunder dataoverførsler, på platformen. 

CoZone-portalen understøtter sikkerhedsfunktioner såsom to-faktor-autentificering, IP-restriktioner og sikker revisionslogging, så der opnås maksimal sikkerhed.

Integreret med de andre CoZone-systemer

Hvis du bruger flere af Azets tjenester og IT-systemer på CoZone-portalen, så er det godt for dig. Alle data opdateres automatisk og synkroniseres med de andre systemer. Hvis du f.eks. bruger CoZone Report, vil fakturaoplysningerne blive registreret og indsat direkte i rapporteringssystemerne. Dataene indsamles fra samme sted og udgør et nuanceret økosystem af information. Dette gør det lettere at holde styr på alt, der er forbundet med din virksomhed.

Tilgængelig for alle virksomheder

CoZone Invoice kan tilgås af alle slags virksomheder. Kunder hos Azets har adgang til deres eget CoZone-univers, og CoZone Invoice kan tilgås på denne portal med kun ét login.

Alle medarbejdere får deres eget brugerlogin til CoZone og vil kunne begynde at bruge det, så snart de har en profil. Opsætningen udføres nemt med hjælp fra en af vores konsulenter og er formentligt klaret på en dag.

Introduktion til CoZone Invoice

Du er velkommen til at bruge chatfunktionen i mobilapplikationen, hvis du ønsker hurtig hjælp til at komme i gang med CoZone Invoice eller har spørgsmål vedrørende dette system.

Du kan også tage kontakt til din lokale partner, hvis du har yderligere spørgsmål.

Ønsker du mere info?

Ønsker du mere information om Azets Cozone eller om, hvordan Azets kan assistere din virksomhed? Udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Kontakt Azets vedrørende regnskab

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.