Nem fakturastyring
 
 
 

Nem fakturastyring med Azets Invoice

Azets Invoice samler alt på ét sted og gør det nemt at administrere og holde styr på alle ind- og udgående fakturaer. Nemt, digitalt og effektivt.

 

Gør dine fakturaer digitale

Træd ind i den moderne verden ved at gøre dine fakturaer digitale. Det er nemt, effektivt, miljøvenligt og tidsbesparende for både afsender og modtager.

 

Få fuldt overblik over indgående og udgående fakturaer

Azets Invoice giver dig det fulde overblik – både over de fakturaer, du selv opretter og sender ud, og de indgående fakturaer, der skal håndteres.

 

Gå aldrig glip af en forfaldsdato igen

Azets Invoice er designet til at give dig fuld kontrol over alle fakturaer. Når en forfaldsdato nærmer sig, modtager du en påmindelse om at foretage de nødvendige handlinger.

Azets Invoice - administrer og hold styr på alle fakturaer

Azets Invoice giver dig mulighed for at administrere alle dine betalinger ét sted. Opret fakturaer på få sekunder, og administrer indgående fakturaer med smarte distributionsregler.

Udgående fakturaer

Indgående fakturaer

Udviklet af folk, der forstår regnskab

Hos Azets er vi stolte over at være en førende partner inden for økonomi, løn og HR, og vores stærke fokus på smart teknologi gør os i stand til at tilbyde vores kunder en bred vifte af værdiskabende redskaber. Vores løsninger er udviklet af professionelle, der rent faktisk forstår økonomi og virksomhedsdrift, hvilket vi opfatter som helt essentielt, hvis man ønsker at tilbyde relevante og værdiskabende løsninger til moderne virksomheder.

Det er let at få oplæring og hjælp fra Azets

Azets Invoice er et af vores mest modne IT-systemer. Vores rådgivere har stor erfaring i at rådgive vores kunder om, hvordan de kan få mest muligt ud af Azets Invoice og gøre faktureringsrutinen problemfri og effektiv.

GDPR-administration

Ligesom selve Cozone-portalen er Azets Invoice en sikker og fuldt ud GDPR-kompatibel løsning. Portalen opbevarer sikkert al din kommunikation, herunder dataoverførsler.

Cozone-portalen understøtter sikkerhedsfunktioner såsom tofaktorgodkendelse (2FA) og IP-restriktioner, så der opnås maksimal sikkerhed.

Integreret med de andre CoZone-services

Hvis du bruger flere af Azets' services i Cozone, så er der mange fordele at hente. Alle data opdateres automatisk og synkroniseres med de andre applikationer. Hvis du f.eks. også bruger Azets Report, vil fakturaoplysninger fra Azets Invoice blive registreret og automatisk overført hertil. Dataen indsamles fra samme sted og udgør et nuanceret økosystem af information.

Tilgængelig for alle virksomheder

Azets Invoice kan bruges af og tilpasses til alle slags virksomheder, både små og store. Kunder hos Azets har adgang til deres eget Cozone-univers, og Azets Invoice er tilgængelig i portalen med kun ét login.

Ønsker du mere info?

Ønsker du mere information om Azets Cozone eller om, hvordan Azets kan assistere din virksomhed? Udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Kontakt Azets vedrørende regnskab

Bestil demo

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.