Nem og nøjagtig rapportering
 
 
 

Nem og nøjagtig rapportering med Azets Report

Azets Report er vores digitale rapporteringsværktøj, som er udviklet til at gøre din økonomiske rapportering præcis, nem og effektiv, med standardiserede rapporteringsmodeller og tilpasset opsætning.

Få fuld kontrol over din virksomheds økonomi

Med Azets Report får du med et enkelt klik det fulde overblik over din virksomheds økonomiske situation.

Øg din effektivitet med standardiserede modeller

Vi har samlet et sæt standardiserede regnskabs- og lønrapporter, der dækker alle de relevante rapporteringsområder, din virksomhed har brug for.

Hold dig opdateret med synkroniserede tal

Alle Azets Cozone-systemer taler sammen og giver dig nøjagtige og gyldige data. Med Azets Report har du altid de rigtige oplysninger med i dine rapporter.

Azets Report - Det digitale rapporteringssystem

Azets Report er udviklet til at hjælpe dig med at få kontrol over din virksomheds økonomi på en nem og informativ måde. Vores rapporteringssystem indeholder et sæt standardrapporter for at sikre, at du modtager alle de oplysninger, du har brug for.

Tilgængelig for alle kunder

Azets Report kan tilgås af alle Azets' løn- og økonomikunder. Kunder hos Azets har adgang til deres eget Azets Cozone-univers, og Azets Report er tilgængelig i portalen med kun ét login.

Kom godt i gang med Azets Report

Du er velkommen til at kontakte din faste konsulent hos Azets for en uformel samtale, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at komme i gang med Azets Report.

GDPR-administration

Ligesom selve Azets Cozone-portalen er Azets Report en sikker og fuldt ud GDPR-kompatibel løsning. Portalen opbevarer sikkert al din kommunikation, herunder dataoverførsler.

Azets Cozone-portalen understøtter sikkerhedsfunktioner såsom tofaktorgodkendelse (2FA) og IP-restriktioner, så der opnås maksimal sikkerhed.

Ønsker du mere info?

Ønsker du mere information om Azets Cozone eller om, hvordan Azets kan assistere din virksomhed? Udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Kontakt Azets vedrørende regnskab

Bestil demo

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.