Nem og nøjagtig rapportering
 
 
 

Nem og nøjagtig rapportering

CoZone Report er vores digitale rapporteringsværktøj, som er udviklet til at gøre den økonomiske rapportering effektiv, præcis og nem. Find standardiserede rapporteringsmodeller med en tilpasset opsætning for at give din virksomhed mest værdi.

 

Fuld kontrol over din virksomheds økonomiske situation

CoZone Report giver dig det fulde overblik over din virksomheds situation. Få det fulde billede af økonomien med et enkelt klik.

Vær mere effektiv med standardiserede modeller

Vi har samlet et sæt standardiserede regnskabs- og lønrapporter, der hjælper dig med at dække alle de relevante rapporteringsområder.

Altid opdateret med synkroniserede tal

Alle CoZone-systemer taler sammen og giver dig nøjagtige og gyldige data. CoZone Report sørger for, at du altid har de rigtige oplysninger i dine rapporter.

Det digitale rapporteringssystem, der gør dit liv lettere

CoZone Report er udviklet til at hjælpe dig med at få kontrol over din virksomheds økonomi på en nem og informativ måde. Vores rapporteringssystem indeholder et sæt standardrapporter for at sikre, at du modtager alle de oplysninger, du har brug for, samt særlige rapporter.

 

Tilgængelig for alle regnskabskunder

CoZone Report kan tilgås af alle Azets' regnskabs- og lønningskunder. Alle kunder har adgang til deres eget CoZone-univers, og CoZone Report kan tilgås i denne portal med kun ét login.

Kom godt i gang med CoZone Report

Du er velkommen til at kontakte din lokale partner for en uformel samtale, hvis du ønsker hjælp til at komme i gang med CoZone Report eller har spørgsmål vedrørende dette system.

GDPR-administration

Ligesom selve CoZone-portalen er CoZone Report en sikker og fuldt ud GDPR-kompatibel løsning. Portalen opbevarer al din kommunikation, herunder dataoverførsler, på platformen. 

CoZone-portalen understøtter sikkerhedsfunktioner såsom to-faktor-autentificering, IP-restriktioner og sikker revisionslogging, så der opnås maksimal sikkerhed.

Ønsker du mere info?

Ønsker du mere information om Azets Cozone eller om, hvordan Azets kan assistere din virksomhed? Udfyld formularen til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. 70 232 232

Kontakt Azets vedrørende regnskab

Kontakt mig venligst

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.