Regnskabsservice
 
 
 

Regnskabsservice

Har du brug for professionel regnskabsservice? Måske ønsker du helt at slippe for en intern økonomifunktion, eller måske skal du blot bruge regnskabsservice til nogle enkelte opgaver?

Vi hjælper med alt fra løbende bogføring og afstemninger til skat, moms, rapportering, budgettering osv.

Med vores regnskabsservice bestemmer I selv, om I kun har behov for hjælp til enkelte opgaver, eller om I ønsker at outsource hele jeres økonomifunktion til os.

Ekstern regnskabsservice giver mening

Økonomifunktionen er både en vigtig og kompleks funktion. Selv i store virksomheder er det dog svært at opnå en intern økonomifunktion, der består af alle de profiler og kompetencer, der er brug for i løbet af et regnskabsår. Det bliver simpelthen for dyrt.

Med regnskabsservice fra Azets får I et komplet team af regnskabseksperter til rådighed, men I betaler kun for de ydelser, I har brug for.

En økonomioutsourcing er altså en helt fleksibel løsning, hvor I selv skruer op og ned efter behov. Så på den måde bliver det rent faktisk muligt at få en økonomifunktion, som til alle tider passer til aktivitetsniveauet og typen af opgaver.

ja tak - ring mig op

Regnskabsservice

 • Løbende bogføring
 • Afstemning af regnskabet
 • Fakturering - kunder og leverandører
 • Debitorstyring - fakturering, rykning og inkasso
 • Periodisk rapportering
 • Budgetter og opfølgning
 • Momsindberetning
 • Skatteberegning
 • Årsrapport
 • Årsafslutning og klargøring til revision
 • Procesoptimering

Det er det, vi gør bedst!

Økonomisystemer og brugen af disse er vores spidskompetence, og vi yder hver eneste dag regnskabsservice til store og små virksomheder i hele Danmark. Vores 100+ økonomikonsulenter kan arbejde i alle økonomisystemer, som f.eks. SAP, Oracle eller AX, og har I allerede et økonomisystem, som I ønsker at bevare, så arbejder vi videre i det.

Regnskabsopgaverne til venstre er blot et udpluk af de opgaver, som vi hjælper rigtig mange kunder med.

Kontakt mig

Med regnskabsservice fra Azets får I de kompetencer, som I ikke selv besidder.

Og I kan altid skrue op eller ned efter behov.

Lej en regnskabsmedarbejder | Interim assistance

Står du med et akut behov for regnskabsservice, kan vi levere professionelle konsulenter, der træder til på jeres adresse med det samme. Du kan leje en medarbejder på alle kompetenceniveauer, fra assistent og bogholder til controller og CFO.

Læs mere om midlertidig assistance

Åh nej! Bogholderen er syg!

Vi kender det alle sammen. En nøglemedarbejder bliver syg, og kollegaer uden de rette kompetencer forsøger at brandslukke. Eller der er en barsel eller pension på vej, og en afløser skal findes og oplæres. De kritiske funktioner, der drives af specialiserede medarbejdere kan hurtigt blive sårbare.

Med regnskabsservice fra Azets er det slut med sårbarhed og bekymringer om uforudset fravær.

Når jeres regnskabsfunktion ligger hos os, har I et helt team af regnskabskyndige bag jer. Og vi har backup på alle opgaver og kunder.

Kontakt mig   Ring på:69 69 15 80

Regnskabsservice - fordele for jer

 • I får en løsning, som passer til jeres behov
 • I får adgang til et professionelt team, der varetager alt fra simpel bogføring til kompleks rapportering
 • Vi har et konstant fokus på optimering af processer og effektivisering af arbejdsgange
 • I får en erfaren og professionel sparringspartner, der altid er opdateret på lovgivning og andre relevante forhold
 • I skal aldrig igen bekymre jer om sårbarhed i økonomifunktionen

"Jeg vil i rigtig mange sammenhænge anbefale andre at outsource økonomi og løn. Hvis du f.eks. ikke er helt klar over, hvad eller hvor meget du egentlig har brug for, så er det nemt hos Azets løbende at skrue op og ned. Med mindre man har en meget stor løn- og økonomifunktion, vil man heller aldrig kunne opnå den samme bredde i kompetencer, som vi opnår gennem samarbejdet med Azets."

Tony Minana, Country Manager

Digital workforce.png

Hvad siger vores kunder 

Regnskab i CoZone

Når vi assisterer med regnskab, har du med portalen CoZone mulighed for at få et komplet overblik over din virksomheds økonomi. Alle relevante nøgletal er samlet her. I CoZone kan du f.eks.:

 • Uploade og håndtere bilag, som du enten har scannet eller hentet elektronisk
 • Godkende leverandørfakturaer
 • Fakturere dine kunder online
 • Godkende betalinger i din netbank
 • Trække rapporter for f.eks. omsætning, resultat og balance

Læs mere om CoZone

Kunne det være rart med hjælp til:

 

Enkel rapportering - regnskabsservice

Enkel rapportering

For at lette forståelsen af regnskabet, gør vi meget ud af at gøre rapporteringen så enkel som muligt. Vi udnytter de muligheder, som typisk ligger i systemerne og har fokus på at gøre det nemt ved at koble de bogførte poster op imod totalerne i perioderegnskabet. Herved kan du nemt få underbygget de rapporterede tal.

Årsafslutning og revision

Årsafslutning og revision

Vi afslutter regnskabsåret med en opgørelse over status på alle konti i regnskabet. Dit årsregnskab udarbejdes med angivelse af virksomhedens drift og status. Vi klargør til revision - vi leverer materiale af høj standard, holder møde med revisorerne og besvarer alle spørgsmål, så du helt slipper for at være med i processen.

Periodisk rapportering

Periodisk rapportering

Vi afstemmer samtlige aftalte balancekonti, inklusiv løn- og feriepengeafstemning samt debitorer og kreditorer. Vi udarbejder et statusbrev, som beskriver, hvad vi har udarbejdet i løbet af måneden, hvad der henstår, og hvilke forhold du skal være opmærksom på. Endelig rapporterer vi i henhold til vores aftale.

 

Fakturering - kunder og leverandører

Fakturering

Vi kan håndtere fakturering af dine kunder og leverandører, altså din kreditor- og debitorfunktion. Vi validerer jeres leverandørfakturaer op imod, hvad der er bestilt, og hvad der er leveret. Hvis kunderne ikke betaler til tiden, kan vi varetage rykkerproces og inkasso.

Budgetter og opfølgning

Budgetter og opfølgning

Vi udarbejder og følger op på dine budgetter. Vi kigger på, om tallene har udviklet sig som forventet, eller om de skal justeres. Vi kan f.eks. hjælpe med et driftsbudget, så du har et estimat af virksomhedens fremtidige aktiviteter, eller et likviditetsbudget, så der er styr på betalingsevnen.

Procesoptimering

Procesoptimering

Vi kan gennemgå processer og arbejdsgange i din løn- eller regnskabsfunktion. Vi ser på jeres måde at gøre tingene - set i et større perspektiv. Resultatet vil ofte være en optimering af jeres arbejdsgange uden, at der nødvendigvis bliver behov for investeringer i nye systemer, løsninger osv.

 

Bogføring / afstemning

Bogføring / afstemning

Bogføring er en fast opgave i enhver regnskabsafdeling, men der kan være stor forskel på antallet af bogføringer i løbet af året. Vi kan sørge for at håndtere din komplette bogførings- og afstemningsprocedure, så du får mere tid til din virksomheds kerneforretning.

Regnskabsservice Sparring

Sparring

Vi kan fungere som din sparringspartner og rådgiver på advokat- og revisorniveau, når du har udfordringer i regnskabs-, løn- eller HR-funktion. Vores team af rådgivende konsulenter kommer med juridiske baggrunde og mange års erfaring inden for selskabs- og skatteret.

Oprydning i regnskabsfunktion

Oprydning

Har I været ramt af underbemanding eller almindelig travlhed, så I er kommet bagud med bogføringen? Vi kan hjælpe med at rydde op i din regnskabsfunktion, så der igen kommer struktur og overblik. Vi sikrer, at du igen bliver ajour med dine regnskaber og får et godt økonomisk overblik.

3 guides, som kunne være relevante for dig

 Den store guide til god økonomistyring

Økonomioutsourcing / Regnskabsassistance

FAQ om outsourcing

Har du brug for mere information?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på 70 232 232 eller skrive til os på dialog-dk@azets.com

"I YSDS står effektivisering og optimering højt på agendaen, og det gælder også ift. de administrative processer og den tilhørende systemunderstøttelse. Derfor var det naturligt for os at vælge Azets som strategisk partner, da de er blandt de førende inden for regnskab og økonomi.”

★★★★★

Peter Norström
Head of Finance Nordics
YSDS - Your Special Delivery Service

ysds.png

Udfyld formularen

Ja, vær venlig at håndtere min anmodning. Jeg accepterer, at Azets modtager og gemmer mine kontaktoplysninger i overensstemmelse med Privacy Statement

Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet fra Azets. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.