Hvad er forskellen på den nye og gamle ferielov?

25.11.2018

af Lisbeth Lindorff Riis

Den 1. september 2020 træder den nye ferielov i kraft, og overgangsperioden mellem den nye og gamle ferielov er allerede trådt i kraft per 1. januar 2019. Men hvad er egentlig forskellen på den nye og gamle ferielov? Se denne lille video, hvor du på halvandet minut bliver meget klogere. 

 

Guide om ferieloven - Få det hele med

Hent vores brochure om ferieloven. Den indeholder en god og brugervenlig beskrivelse af reglerne i den nye ferielov.

Brug for hjælp?

Har du som arbejdsgiver brug for rådgivning i relation til den nye ferielov, så er du velkommen til at kontakte mig på lisbeth.riis@azets.com. I afdelingen HR Legal kan vi f.eks. assistere med at få opdateret jeres ansættelseskontrakter og personalepolitik. Vi kan også komme ud at undervise i den nye ferielov, eller sende de fornødne præsentationer og materialer, så jeres medarbejdere kan blive godt klædt på.

Læs mere om, hvordan Azets kan hjælpe Deltag i webinar om den nye ferielov

Læs også

Hvad betyder den nye ferielov for virksomhedens økonomi?

Den nye ferielov - Hvad skal du være opmærksom på i overgangsordningen?

Ny ferielov på vej – og der skal tænkes på den allerede nu

Ny ferielov – spørgsmål og svar

Ferielov – 4 opgaver for dig som arbejdsgiver

post author

Om Lisbeth Lindorff Riis

Lisbeth Lindorff Riis er uddannet Cand.merc.jur fra Handelshøjskolen i Århus og senere Cand.jur fra Københavns Universitet. Lisbeth har 21 års erfaring med juridisk rådgivning inden for HR, herunder persondataretlige problemstillinger - GDPR, ansættelsesret og barsel. I Azets er Lisbeth Head of HR Legal.