Når hjertet banker for medarbejderne

Azets Life | 13.02.2023

af Jeanni Rødskær

Azets er en arbejdsplads, som er svær at glemme - selv efter at man har forladt den for at starte et nyt kapitel. Jeg har selv oplevet dette, og det var følelsen af at høre til og savne, der gjorde, at jeg valgte at vende tilbage til virksomheden. 

Med dette blogindlæg ønsker jeg at give dig et indblik i, hvordan det er at være en del af kulturen i Azets. Hvis du trives i et arbejdsmiljø med højt til loftet, ligesom jeg gør, så bør du tjekke vores ledige stillinger.

I krydsfeltet mellem mennesker og tal

Jeg har altid elsket at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker og tal, og derfor brugte jeg syv spændende år af mit arbejdsliv i Public lønafdelingen i Azets. Efter en årrække følte jeg, at der skulle ske noget andet. Jeg slap dog ikke tanken om Azets kulturen i løbet af de to-tre år, jeg var væk fra virksomheden. Når jeg tilfældigvis faldt over forskellige opslag på de sociale medier eller så brandet i gadebilledet, fik jeg en hjemlig følelse. Det var klart for mig, at jeg ikke var færdig med Azets. Derfor var det også en fantastisk mulighed, da jeg blev tilbudt en stilling i en nyoprettet projektgruppe i lønafdelingen – det var tid til at vende hjem. 

Det taler for sig selv, når flere medarbejdere, inklusiv mig selv, vender tilbage til virksomheden efter en årrække. Personligt tror jeg, at det er dét drive og den energi, der findes i Azets, der trækker folk tilbage.

Mit hjerte ligger hos medarbejderne

Da jeg vendte tilbage til Azets, skred tingene hurtigt frem. Efter halvandet år i projektgruppen blev jeg udnævnt til teamleder, derefter manager, og nu sidder jeg som senior manager og er en del af ledergruppen i lønafdelingen, med ansvar for to teams, projektgruppen og vores IT-udviklingsgruppe. Jeg har ikke altid ønsket at være leder, men at lede med hjertet har altid føltes naturligt for mig, og at tage springet krævede mod.

Som leder føler jeg et stort ansvar over for mine medarbejdere. Dét, der driver mig, er at få tingene til at fungere – sørge for at vi har det godt på arbejdspladsen, at mine medarbejdere trives, at vi har en god omgangstone og giver plads til hinandens forskelligheder. Jeg nyder at bidrage til virksomhedens kultur og sikre, at vi når vores mål og vækst, men frem for alt ligger mit hjerte hos mine medarbejdere.

Jeanni Rødskær_2.jpg


Vi formår at udvikle talenter

Jeg har personligt valgt at tage en leder-coach uddannelse ved siden af mit daglige arbejde. Jeg gik til min chef med ønsket om at videreudvikle mig, og Azets var villige til at støtte mig i det ønske. At virksomheden støtter op omkring  videreuddannelse på forskellige niveauer viser tydeligt, at ledelsen er optaget af at udvikle talenter og investere i medarbejdernes fremtid - især for dem som viser, at de gerne vil give noget igen.

Jeg synes, at Azets er en arbejdsplads, der skiller sig ud på grund af virksomhedens energi og engagement. Der er et utroligt drive i organisationen. Der eksisterer også en følelse af familiære og varme relationer, som gør arbejdspladsen meget menneskelig. Der er plads til at være sig selv og der er ingen stramme rammer, der begrænser fleksibiliteten og ansvaret for ens eget arbejde. Vi er gode til at udvikle talenter og hjælpe dem med at fortsætte deres karriere i virksomheden.

3 om Azets

Som arbejdsplads er Azets lidt af en forglemmigej, takket være den positive og udviklende arbejdspladskultur og de muligheder for videreuddannelse, som virksomheden tilbyder sine medarbejdere. Derfor vil jeg gerne fremhæve tre værdier, som jeg synes fortæller historien om Azets som arbejdsplads: 

  1. Den positive arbejdskultur
  2. Høj faglig kompetenceudvikling
  3. En virksomhed der ser fremad


Er det tre værdier, som også betyder noget for dig, så håber jeg, at du vil tage et kig på vores ledige lønstillinger. Måske er det din karriere, Azets skal hjælpe med at udvikle i fremtiden.

Se ledige stillinger

post author

Om Jeanni Rødskær

Jeanni Rødskær er uddannet indenfor SKAT, pædagogik og har en akademimerkonomudd. i Ledelse samt en ledercoachuddannelse. Jeanni har tidligere arbejdet hos bl.a. SKAT og Lessor. I Azets sidder Jeanni i lønafdelingen, hvor hun er en del af Ledergruppen. I lønafd. varetager hun ledelsen af et projektgruppe team og et IT-udviklingsteam. Ud over det hjælper hun Azets kunder med projektledelse omkring implementering af lønsystemet Epos Løn og med optimeringsprojekter, som gør lønfunktionen hos kunderne mere effektiv og strømlinet.