Fra traditionelt regnskabsfirma til teknologigigant

Digitalisering | 15.07.2020

af Azets

Med over 22.000 kunder inden for alle brancher samt store investeringer i teknologi har Azets skabt en unik indsigt i fremtidens digitale trends og kundedata. I Azets mener vi, det er enormt vigtigt, at vi og vores kunder udnytter det store potentiale, teknologien har bragt med sig, da konsekvenserne af ikke at følge med udviklingen kan være store.

Hos Azets har vi selv været gennem en digitaliseringsrejse – og er det stadig! For det er et felt i rivende udvikling, og det er vigtigt hele tiden at være på forkant. Vi har været en primær aktør i regnskabsbranchen i flere årtier og kan sagtens huske den tid, hvor ringbindene fyldte op på kontorene, lønsedler blev sendt med posten og kunderne kom med alle bilagene i en pose. Dog har vi altid været en virksomhed drevet af teknologi og med fokus på digitalisering og services inden for regnskab, løn og HR.

I dette blogindlæg vil vi belyse nogle af de vigtige digitale processer og arbejdsgange, som i Azets har været medvirkende til, at vi i dag kan kalde os en af Nordens førende teknologivirksomheder.

Følg med den teknologiske udvikling

I Azets opdagede vi hurtigt fordelene ved at gå den digitale vej. For vores kunder betyder teknologien nemlig en mere enkel og strømlinet hverdag, hvor der er penge at spare og mange timer at hente. En god udnyttelse af teknologien og den indsigt der genereres gennem analyse og kombinationer af forskellige datasæt, fører både til øget effektivitet og bedre beslutninger. De moderne teknologiløsninger giver en sikker datastyring og effektiv informationsstrøm, som bidrager til etableringen af vores og kundernes fremtid.

Azets er i høj grad drevet af data og indsigt i kundernes behov. Vi ved, at vores kunder bruger mange ressourcer på manuelle processer, og det kan de i høj grad slippe for, når de samarbejder med os. Hos Azets håndterer vi f.eks. kundernes fakturaer digitalt, og vi hjælper kunderne med at håndtere rejseafregninger gennem smarte apps. Det er alt sammen tiltag, der forenkler processen og sparer os og vores kunder tid og ressourcer.

Data og digitalisering

Selvom vi i Danmark er langt foran på digitalisering, er der stadig et stykke vej når man ser på danske virksomheders ekspertise, investering og implementering, og det er endnu ikke er alle der ser værdien ved brugen af data og automatiserede arbejdsgange. Hos Azets har vi både ekspertisen og værktøjerne til at gøre kundernes processer mere effektive. Teknologien tvinger vores kunder til at bruge mere tid på datahåndtering og information, hvilket er vigtigt i forhold til styringen af deres forretning.

Inden for de seneste år er der blevet produceret en enorm mængde data på verdensplan, men langt fra alle data bliver udnyttet. Hos Azets ser vi de store datamængder som en unik mulighed for at udvikle nye tjenester, der er skræddersyet til vores kunders behov.

Software robotter

I Azets er dele af vores processer automatiseret af robotter, og vi forventer at robotisere endnu flere processer i fremtiden. At benytte smarte software-robotter, kunstig intelligens, analyse og big data er en ny og spændende udvikling for os, som vi bruger til at forbedre driften, effektivisere forretningsprocesser og styrke konkurrenceevnen hos vores kunder.

I takt med digitaliseringen af Azets, har vi udviklet en bred vifte af tjenester, med det formål at skabe øget værdi for vores kunder. Vi leverer analyse og indsigt og har i flere år tilbudt forretningsudvikling samt rådgivning inden for regnskab, løn og HR. Digitalt forsøger vi at udvikle os i takt med teknologien, da vi tror på at fremtidens tjenester i højere grad henvender sig mod smart-teknologi og endnu flere strømlinede processer.

Hvor digital er DIN virksomhed? Tag testen!

 

 

post author

Om Azets

Azets er en international koncern, der tilbyder assistance inden for økonomi, løn, rådgivning og forretningstjenester. Med over 6.500 medarbejdere på tværs af vores kontorer, assisterer vi virksomheder og organisationer i alle brancher og størrelser med at udvikle deres virksomhed og realisere det forretningsmæssige potentiale.