top banner image
 
 
 

Azets' Payroll and IT Programme

Deltag i et ambitiøst og intensivt uddannelsesprogram på 8 uger.

Programmet giver dig en stærk konsulentprofil med særlig viden og kompetencer til at finde den rette løsning til vores kunders lønsystemer. 

Se alle ledige stillinger i Azets her

Start din karriere i Azets og bliv IT-lønkonsulent

Azets Payroll and IT Programme er din start på en karriere som IT-lønkonsulent i Azets. Gennem et struktureret 8 ugers uddannelsesforløb lærer du alt om lønadministration, opsætning, integration og implementering af lønsystemer og webportaler, lovgivning og meget mere. Du får intensiv undervisning, in-house training og cases, som gør dig klar til dit første år som IT-assistent. Din opgave vil være at rådgive og sparre med kunden, så du kan være garanti for, at kunden finder den helt rette løsning. 

Hør om Rasmus' karrierevej

AzetsPayroll & IT Programme har givet mig en god basisviden for mit videre forløb. Lønbehandling er utrolig komplekst, og det samme er den dertilhørende support med opsætning og tilpasning af systemerne. Programmet har derfor givet mig en god forudsætning for at kunne bidrage til opgaveløsningen i hverdagen. 

 - Rasmus Thorslund, IT-assistent i Payroll

Vores forventninger

Azets' Payroll and IT Programme er det første skridt mod at blive IT-konsulent, og som konsulent er du vores kunders samarbejds- og sparringspartner. Derfor forventer vi blandt andet:

  • At du er teknisk flair og har lyst til at implementere løsninger
  • At du er udadvendt og en team-player
  • At du er ambitiøs, proaktiv og har en can-do-attitude
  • At du er i stand til at lytte og lære af dedikerede og kompetente kolleger
  • At du forstår, at karriereudvikling bygger på god performance

Se alle ledige stillinger i Azets her

Hør Klaus fortælle om Azets som arbejdsplads

Azets er en super fed arbejdsplads, der fokuserer på medarbejdernes uddannelse, udvikling og videre karriereforløb. Vi har valgt at arbejde proaktivt med uddannelsen af vores medarbejdere for at sikre de høje kvalitetskrav, vi stiller os selv. 

- Klaus Skjoldmann, manager i Azets

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte en af vores HR-ansvarlige angående et job hos Azets. 

Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: hr@azets.com