top banner image
 
 
 

Nearshoring

I Azets er samarbejdet med vores selskab i Rumænien en del af hverdagen. Vores konsulenter på tværs af landegrænser arbejder sammenfor at skabe de mest værdifulde og konkurrencedygtige løsninger.

Nearshoring

På 10 år har vi åbnet kontorer i 4 rumænske byer med flere end 800 kolleger. Deres kompetencer inden for regnskab, løn, HR og teknologi hjælper os med at levere de bedste løsninger samtidig med, at vi har mere tid lokalt til at skabe gode kunderelationer og levere rådgivning på højt niveau.

Samarbejde, fleksibilitet, skalerbarhed, lavere omkostninger, kvalitet - det er nogle af de begreber, vi kan bruge til at beskrive vores samarbejde med vores selskab i Rumænien. 

Vil du gerne være en del af en virksomhed, som er på forkant med nearshoring og dets mange muligheder? Se alle vores ledige stillinger.

Tæt samarbejde i hverdagen

I Azets arbejder vi tæt sammen med vores rumænske kolleger i hverdagen, så vi kan øge kvaliteten af vores arbejde gennem videns- og arbejdsfordeling.

Se videoen med vores trainee Signe, som har en ambition om at have mere ansvar inden for nearshoring.

Fordele ved nearshoring

  • Kort rejseafstand
  • Mindre tidsforskel 
  • Kulturelle og politiske ligheder
  • Højt uddannelsesniveau
  • Stærke faglige kompetencer
  • Ingen sprogbarriere
  • Lave omkostninger

Kvalitet og tæt samarbejde

Nearshoring er med til at frigive tid, som vi lokalt kan bruge på vores kunder.  Det er netop kernen i Azets. Vores fokus er kunderelationer, og som konsulent er det din vigtigste opgave. Med stærke kunderelationer finder vi de rette løsninger og skaber konkurrencefordele for kunderne.

Vores tætte samarbejde og det høje kompetenceniveau sikrer, at kvaliteten er i top, og at vi nemt kan kommunikere sammen i dagligdagen. Den korte tidsforskel og rejseafstand gør det nemmere for os at mødes fysisk, afholde virtuelle møder og få hurtig kontakt til hinanden ved behov. 

 

Find dit fagområde

Azets er en virksomhed i stor vækst, og vores forskellige divisioner er derfor altid på jagt efter de bedste talenter inden for deres fagområde. Klik på dit fagområde, og lær meget mere om dine karrieremuligheder i Azets. 

Kontakt vores HR-team

Du er velkommen til at kontakte en af vores HR-ansvarlige angående et job hos Azets. 

Tlf: 70 27 31 30 
E-mail: hr@azets.com